Hva slags renere blir flekker av glassfiber synke & dusj?

January 4

Hva slags renere blir flekker av glassfiber synke & dusj?

Fra gulv til counter overflater, håndtere flekker er en uunngåelig del av hjemme omsorg. Glassfiber er intet unntak. Glassfiber er en plastikk harpiks som er forsterket med glassfiber, som over tid kan presentere rengjøring utfordringer. Mens huseiere har muligheten til rengjøring med enten hjemmelagde løsninger eller produsert produkter, sterke kjemikalier etse glassfiber overflater, så bruk med forsiktighet.

Typer flekker

Før du går til rengjøring kamp, trenger du å vite hva du kjemper mot. Såpe avskum og hardt vann flekker forårsaket av kalsium, magnesium, kalkstein og kritt innskudd gave vanligste rengjøring utfordringer og problemer.

Kommersiell rensemidler

Oksygenrikt produkter rengjøre trygt flekker fra glassfiber som en vann-fortrenge spray. Bruk oksygenrikt produkter i henhold til retningslinjene fra produsenten. For å rengjøre glassfiber med en vann-fortrenge spray, spruter det på og la den sitte på bebygde områder i ca fem minutter og deretter tørke med en slipende svamp. Du må riktig luftes når ved hjelp av sprøytemidler. Stund tilgjengelig kommersielt, er magisk viskelær effektiv på rengjøring flekker fra glassfiber uten lukten av sterke kjemikalier eller skrape overflaten.

Husholdning produkter

Når det brukes i den rette kombinasjonen, er noen dagligdagse produkter effektive verktøy på rengjøring flekker fra glassfiber. En kombinasjon av tannkrem og natron gjør en god lim eller mild oppvaskmiddel vil kutte gjennom såpe avskum. Bruk alltid en nøytral såpe, med en pH mellom 7 og 9.

Betraktninger

Når en glassfiber overflate blir riper, er det vanskeligere å rengjøre. Tara Aronson, forfatter av Housekeeping med barn, tilbyr en enkel men ukonvensjonelle metode for å hindre fremtidige flekker på glassfiber: voks overflaten med bilvoks. Ifølge Aronson fungerer voksen som en tetningsmasse som beskytter nye flekker fra innstillingen.