Hva slags Primer bruker du på betong gjøre maling bo?

March 13

Hva slags Primer bruker du på betong gjøre maling bo?

Betongvegger utelatt ofte umalt i kjellere, gir området et uninviting utseende. Selv om dekker veggene med gips er et alternativ å opprette en bedre boareal, er bruk av et lag med maling en enklere og mer økonomisk løsning. For å få de beste resultatene, må det være primet imidlertid vegger med en primer egnet for betongvegger. Å prime veggene vil holde malingen fra chipping og peeling, gir deg en mer tilfredsstillende sluttresultatet.

Akryl primere

Før maling noen overflaten, anbefales bruk av en primer. En akryl Universal primer er egnet for alle overflaten. De beste resultatene på betongvegger, men er en primer designet spesielt for eller blokk betongvegger anbefalt. Ifølge nettstedet Housepainting 101 er mur primere utformet for å beskytte en overflate fra lime brenne, misfarging og saltutslag - hvitt filmen som vises på mur som følge av vann beveger seg gjennom betong. Akryl mur primere anbefales for både interiør eller eksteriør betongvegger eller stucco utførelser. Blokk fyll er en akryl primer brukes for interiør eller eksteriør slagg blokkere vegger som er nye eller umalt. Hvis betongvegg overflaten er sterkt farget fra stoffer som vann, nikotin eller fargestifter, er en flekk blokkerer primer den beste løsningen.

Forberedelse

Velge en primer er ikke den eneste hensynet når maleri en betongvegg. Akkurat som med alle maleri oppgave, må en betongvegg være forberedt skikkelig. Fjern alle støv og rusk fra veggen av feiing eller tørke med en klut. Hvis det er peeling maling, må den fjernes ved skraping det med en stålbørste. Vask veggen med en mild oppvaskmiddel og vann løsning og en skrubbe børste for å fjerne smuss, fett og flekker fra veggen. Når veggen er ren, reparere sprekker i mørtel og betong ved hjelp av mørtel og betong lapp materiale hullene eller sprekker. Pass på at veggen er helt tørt før du fortsetter å prime overflaten. Fuktighet i betongen vil redusere holdbarheten av malte overflaten, forårsaker maling å skrelle og sprekk.

Maleri

Bruke en akryl mur eller blokker fyll primer på veggen bruker en berg. Sørg for å dekke alle mørtel ledd samt veggen. Utføre to maling laget for bruk på mur overflater for beste vedheft og holdbarhet.

Tips

Tillate frisk betong å kurere minst 28 dager før maling. Bruk en konkret sprayer på yttervegger hvis du foretrekker. Sørg for å dekke landskapsarbeid for å unngå å få maling på planter.