Hva slags Planter du putter en vinranke i?

May 30

Hva slags Planter du putter en vinranke i?

Vindyrking i beholdere kan gartneren med liten hage eller uteplass flere alternativer. Velg holdbar, attraktive beholdere som koordinere med innredningen og den økologiske blomster. Noen beholdere har hjul til å enkelt flytte vinstokker.

Betydning

Mange vinstokker er egnet for voksende i beholdere og gir lys farge på et patio hjørne eller veggen. Alle vinstokker trenger en slags støtte, for eksempel et espalier, innsats eller selv nærliggende vegger. Tunge flerårig vinranker, som wisteria eller klatring hortensia, krever sterk, fast støtte og kan ikke være egnet for voksende i containere. Vokse tropiske vinstokker som ikke er hardfør til området i en beholder og ta dem innendørs for vinteren.

Betraktninger

De fleste vinstokker krever godt drenert jord og selv, konsekvent fuktighet. Porøse Potter, som leire og terrakotta, absorbere fuktighet, tørke ut jord raskt. Mørk Potter absorbere varmen fra solen og kan bli for varmt.

Forebygging/løsning

Velg en pott med minst ett stort hull for drenering og legge til et par stykker av keramikk nederst. Overvåke fuktighetsnivået daglig hvis du velger en pott laget av et porøst materiale, eller bruke en plast, syntetiske leire eller glasur terrakotta planter. Kontroller at potten gir tilstrekkelig plass for vintreet. Vanligvis fungerer en pott 18 inches høy eller større bra.