Hva slags maling vil dekke partikkel styret finér uten sliping?

March 25

Hva slags maling vil dekke partikkel styret finér uten sliping?

Mange møbler elementer og skap enheter er konstruert med finér dekket sponplate. Regionene i sponplate har en strukturert overflate, mens ferniss har en glattere overflate. Bruk strukturert maling som et alternativ til omfattende sliping. Teksturert maling inneholder sand-like partikler. Malingen vil skape en litt strukturert overflate massiv delene av trefiberplater. Unngå å bruke glans eller semi glans maling, som dette pleier å skyve bort finér dekket områder og områder av nakne sponplate. Akryl maling kan også være sponged på en finér partikkel bord overflate.

Instruksjoner

•Plasser møbler elementet på en dråpe klut.

•Åpne maling bokser med en flat-head skrutrekker. Hvis bruker en Akryl maling, åpne røret og bruke innsamlingslageret på spissen av hetten for å punktere segl på maling rør munnstykket.

•Prepare maling. Rør teksturerte latex maling med en tre maling rørestang. Vær spesielt oppmerksom på tekstur partikler på bunnen av maling. Grundig blande maling og tekstur partikler. Akryl maling krever vanligvis ikke alle slags forberedelse.

•Apply en selv strøk med maling å sponplate. En pensel gir større kontroll over den teksturerte maling partikler. Spre klumper av partikler i nakne regioner med dekning. Klem Akryl maling på en svamp og svamp det på sponplate. Tillat første strøk maling tørke grundig før påfølgende strøk. På tørketid vil variere avhengig av hvilken maling, så konsultere emballasjen.

•Mix teksturerte maling hver 10 til 15 minutter med rørestang å opprettholde en lik fordeling av partikler.

•Apply tre strøk med teksturerte maling for å lage en jevn tekstur over sponplate. Svamp på to strøk med akrylmaling.

•Apply en til to strøk med klart spray-on lakk over Akryl maling. Dette vil forsegle maling, gjør det mer robust og motstandsdyktig mot.

Tips og advarsler

  • Bruke maling på et godt ventilert sted når det er mulig.