Hva slags kjemikalier er nødvendig for et basseng?

October 1

Hva slags kjemikalier er nødvendig for et basseng?

Ingenting skriker moro i solen mer enn et svømmebasseng. Før hopping i bassenget, men er det noen forholdsregler skritt du må ta for å sikre at bassenget er vannet er pH-balansert nivå og renovert. Begge kan oppnås gjennom de tre viktigste komponentene i bassenget: klor, syre og kalsium. Med de riktige blandingen av disse kjemikaliene bassenget blir svømme klar på et blunk.

Klor

Den viktigste kjemiske i bassengene er klor. Klor bidrar til å rense vannet ved å eliminere alle mikroorganismer som kan leve i bassenget er vannet. Klor også hjelper oppløse en liten rest som kan skape mer masseutsendt i filteret. Generelt anbefalt nivå av klor i et basseng er mellom ett og tre ppm (parts per million). Et lavt nivå av klor i bassenget kan føre til sykdom som mikroorganismer vil kunne vokse og inn i kroppen. Høy klor kan føre til hud og øyne irritasjoner.

Acid

Den nest viktigste komponenten i bassenget er surhet. Det er viktig å holde nivået av Surhet og alkalitet i balanse. Hvis vannet er for alkaliske påvirker klors effektiviteten til å drepe mikroorganismer og det vil føre til skalering av overflater i kontakt med bassenget er vannet. Hvis vannet for surt vil det føre overflater i kontakt med vann til erodere. Legge muriatic acid øker Surhet, mens natriumbikarbonat øker alkalitet. Anbefalte pH-nivået i for et svømmebasseng er mellom 7.2 og 7,8.

Kalsium

Kalsium er den tredje komponenten av stabil bassenget. Nivået av kalsium i bassenget bestemmer hvor hardt eller myk bassengvannet ditt er. Hvis vannet er for myk, krever det mer at mer kalsium legges til bassenget for å hindre den fra korroderende bassenget overflaten og utstyr, som vannet forsøker å hente kalsium fra overflatene. Hardt vann har for mye kalsium og vil føre til kalsium innskudd i bassenget, pumpe og andre elementer som er i kontakt med vannet. Ideell kalsium nivået for en pool er mellom 200 og 400 deler per million.

Test Kit

Bruk alltid en test kit for å bekrefte at pH-verdier i bassenget er balansert. Testen hjelper også bekrefte at klor i bassenget er i det beste området for volumet av vann i bassenget. Test kits gir vanligvis fargekodet resultater som du sammenligner med en fargetabell som er inkludert i utstyret.