Hva slags insekter forårsaker vanligvis problemer med Hibiscus?

January 12

Hva slags insekter forårsaker vanligvis problemer med Hibiscus?

Hibiscus planter er tropisk stauder som blomstrer i lyse farger. De store blomstene kan nå opptil 15 fot høy. Mange typer skadedyr Nyt fest på anlegget. Hvis hibiscus anlegget vises usunn, misfargede eller wilted, inspisere det nøye for et insekt angrep. Insekter kan leve på stammer eller av anlegget. Identifisere insekter slik at du kan fjerne dem riktig å holde plantene dine hibiscus sunn.

Bladlus

Bladlus vises på hibiscus planter som liten svart, hvit eller grønn insekter. Åttende-tommers skadedyr suge sap og saft fra alle ny vekst på hibiskus, skade anlegget muligheten til å behandle mat. Når bladlus påvirker hibiscus planter, wilts ofte bladverket. Bladlus trives i klynger og etterlate en honeydew stoff på anlegget. Honeydew tiltrekker maur, som hekker bladlus egg for å holde dem trygge. Spray bladlus av planter med en tung strøm av vann.

Oversiden

Oversiden skade bladene av hibiskus anlegget. Skadedyr har hvite og voksaktig organer som vises hårete. Insekter trives i kolonier og fjerne saft fra hibiskus. Når en hibiscus plante er infisert med oversiden, har blek løvverk, bladene slippe og anlegget kan slutte å vokse. Oversiden bære sopp og sykdommer, som kan drepe hibiscus anlegget. Fjern på oversiden av plukke dem eller bruke hagebruk olje.

Vekter

Skala insekter har en voksaktig dekker på kroppene en pansret dekker vekten, noe som gir dem deres navn. Insekter lever på hibiskus og feed på anlegget. Skalaer er funnet i en rekke farger og generelt rundt 1/16 til 1/8 tommer. Hibiscus planter produserer ikke ny vekst når befengt med vekter. Skalaer generelt feed på undersiden av bladene og forårsake gule flekker vises på toppen av bladene. Bladene slippe ofte hvis du ikke kontrollerer skadedyr. Drepe vekter med et insektmiddel eller en hagebruk olje.

Spider Mites

Spider mites forårsake misfarging på anlegget blader. Når insekter invadere en hibiscus plante, kan føre til tap av blad og drepe planten. Bladverket på hibiskus vises flekkete og fargen forvandler bronse eller grå. Spray planter med en sterk strøm av vann for å fjerne insekter. Bruke plantevernmidler angir at de arbeide for spider mites og alltid følge instruksjonene nøye for å unngå ytterligere skade anlegget.

Andre skadedyr

Mens bladlus, oversiden, skalerer og spider mites er vanlig skadedyr av hibiskus, kan andre typer insekter skade anlegget. Whiteflies, Trips, larvene, gresshopper, snegler, biller og blad gruvearbeidere nyte tygger på bladene eller suge på anlegget saft. Hvis du har problemer med å bestemme hva slags insekt har invadert din hibiscus, se lokale entomolog, hagen butikken eller bibliotek for informasjon om disse insekter. Du kan også ta en prøve av insekter til filtypen kontor i ditt område.