Hva slags gulvet går med mursteinsvegger?

November 1

Hva slags gulvet går med mursteinsvegger?

Synlige murvegger er en funksjon som mange anser ganske stilig inne en hjem; mange forskjellige stiler av boliger har kanskje en indre murvegg eller to. Men vil gulv du vil sammenligne med en murvegg i en urban loft være helt annerledes enn hva som ville fungere i en 50 år gammel bungalow.

Rengjøring

Noen ganger er støv og smuldrer problemer med synlig mur. Forvent at dette vil bli enda mer av et problem hvis du bor i en vintage bygning med gamle murstein i stedet for en moderne bygning der murstein ble brukt for stil formål. Derfor er overflaten av gulvet verdt å vurdere. Tepper, strukturert flis eller fliser med dyp Mørtelanker lines alle nåværende steder som er vanskeligere å rengjøre hvis støv og rusk blir et problem. Glatt-overflate gulv kan bli blåst opp lett og kan være lettere å se etter.

Matchende

Ett konsept å spille med når du arbeider med en murvegg er å installere et gulv som fungerer naturlig med fargen på murstein. Mørke naturlige skoger med rød og brun toner eller laminat produkter laget å matche fargen, fungerer godt i denne utformingen. Valnøtt, mahogni eller mesquite alle gir kolorering det ser bra med rød murstein. Forskjellige farget murstein kan kreve en annen type ved å få en samsvarende effekt.

Kontrast

En annen måte å gå når du velger gulvet for ditt space med en murvegg er å gå for en skarp kontrast til mørket av murstein, som skaper en lysere plass og et mer moderne utseende som det sett i enkelte urbane lofts. En laminat eller naturlig tre her fungerer godt, men nøkkelen er å gå for svært lyse farger. Fargetoner nær det naturlige fargen av lønn. Malt gulv også ser bra, og farger med mye hvitt i dem gi en lyse kontrast til rød murstein. Igjen, mørkere skogen som valnøtt vil gi denne samme kontrast til lysere farget murstein.

Tekstur

Hvis steder der støv kan få fanget er mindre betydning i spacet murstein vegger, er spille teksturen i gulvet en interessant måte å dekorere. Brick er grov, robust og gammeldags. Et gulv med de samme egenskapene hjelper frem at kvaliteten i rommet. En uferdig eller distressed parkettdekke eller grov stein ville være et godt valg hvis dette er litt interesse.