Hva slags grønnsaker er Capsicums?

October 16

Hva slags grønnsaker er Capsicums?

Capsicum planter produserer paprika. Mange arter av capsicum gir en rekke paprika, hvorav noen er spist som grønnsaker, mens og andre er tørket og brukt som krydder. Disse peppers kommer i en rekke former, skjemaer og smaker. De dyrke i varme klima over hele verden. Det er ofte forvirring om forskjellen av paprika som produseres og faktiske capsicum anlegget, samt ulike relaterte grønnsaker.

Forvirring

Capsicum refererer til typen fabrikken som produserer pepper, og det er mange forskjellige typer capsicum plantearter. De er samme paprika mange spise med sine måltider eller bruk til toppen nachos eller spise med pølse.

Pepper typer

Capsicum arter av planter produserer en rekke paprika, ofte ikke begrenset til områder eller selv avlinger. Capsicum planter vokse chilipepper, søt paprika og paprika. De produsere Red Hot chili peppers og er nært knyttet til frukt produsert av tomat, aubergine og potet planter. Opprinnelig fra Amerika finnes disse plantene nå i Europa, Afrika og Asia.

Pepper variasjoner

Peppers er ofte vokst i den smale røde variasjonen, men andre er vanlig også. Både mørke og lyse grønn paprika er vanlig, som er gul og oransje paprika. Disse peppers alle produsere frø inni som produserer smaken og krydder av capsicum. Svart pepper er blant de sjeldneste paprika produsert av paprika.

Bruker

Som med andre paprika, er de som produseres av capsicum planter ofte brukt som både matvarer og krydder. De er spist rå eller tilberedt og er populær anvendt hakket i salater. Capsicum paprika produsere også chili, salsas, krydret sauser, Tabasco og habanera. Disse peppers kan også produsere krydder inkluderer cayenne og paprika.