Hva slags gressfrø er Best for leire jord?

March 4

Hva slags gressfrø er Best for leire jord?

Leire jord kan være en uforsonlig voksende medium for spirende gressfrø. Mens det holder og ønskelig fukte kan det tykke konsistensen være vanskelig for unge frøplante røttene å trenge. Endring i soil før sår frø vil bidra til å motvirke effektene, men mer viktig for langsiktig ytelse gresset i leire jord velger et frø varietal som trives i klima naturlig.

Lette jord før såing

Leire jord kan endres til å være en god sår seng for gressfrø. Du ønsker å oppnå to mål: lette teksturen i jorda slik ømme røtter kan trenge det og legge til tekstur til jord så leire ikke så lett danne en tett masse når altfor våt eller tørr. Dette kan oppnås ved tilling jord i minst 6 inches dyp og legge våt torv moss, svært grov byggherrer sand kalt skarpe sand og alderen gjødsel. Til disse endringene i jorden godt og deretter legge på minst en tomme siste dekker matjord eller kompost som vil du sår gressfrø.

Velge gressfrø

Torv gress er inndelt i to store kategorier basert på klima egenskaper: varme sesongen gress og kjølige sesongen gress. I hver finnes gress som trives i sol og skygge og de som tåler foten trafikk og de som foretrekker å være untrammeled. Matchende betingelser til gressets naturlig preferanse gir sterk rot ytelse, som er hva motvirker ulempen å ha leire jord. Online verktøyet i ressurser kan hjelpe deg å velge gresset frø best egnet til å vokse i spesifikke klima og bruksområde. For kjølige sesongen gress i leire jord kan du velge en av fescues som snikende, fin, eller rød eller staude Ryegrass eller en varietal av Bluegrass som gjør godt i klima. Velg Centipede, Bermuda, Dicondra eller varietal av Zoysia som vokser best i ditt område for varme sesongen gress i leire.

Opprettholde balansert fuktighet

Håndtere gress på leire jord over tid krever en god forståelse på fuktighet innhold og drenering evnene til din leire jord. Leire er vanskelig fordi når stadig over vannet det ikke renne godt og kan skade rotsystem. Derimot, når det er tillatt å tørke ut for mye det blir hard, sprø og kontrakter, som er like ødeleggende. Du vil opprette en vanning diett som opprettholder en lett fuktig føler når seg ned til base Tekke av plenen og den første tommen jord - ikke våt men bare fuktig.