Hva slags fuglekasser kan du bruke for Blue Jays?

February 13

Den blå jay er en stor, fargerike songbird som finnes i Nord-Amerika. New identifiseres av deres lys blå vinger og tilbake, sammen med deres store hodet toppene. New krever bare enkle fuglekasser eller hekkende hyllene for å etablere en reir og rase inne din gårdsplass.

Størrelse

New kan vokse mellom 9 og 12 tommene i lengden, så deres birdhouse bunnen bør være ca 8 inches av 8 inches. Birdhouse bør være minst 9 tommer høy til fuglene og reiret.

Åpne Birdhouse

Den beste typen birdhouse for blue jays er en åpen birdhouse. Denne stilen av birdhouse har en tradisjonell skråstilt tak, en bunn og tre vegger, men fronten er igjen åpen. Dette gir større fugler som New bygge reir innesluttet, skjermet inn mens du fremdeles føler mot rovdyr og elementene. Disse fuglekasser bør være bygget eller installert minst 10 fot over bakken for blue jays.

Matere

En blå jay birdhouse bør også bygges rundt mat å holde de New tilbake til stedet og oppmuntre dem å hekke i din birdhouse. En fugl mater for blue jays kan fylles med peanøtter, frø, beechnuts eller eikenøtter. Kombinasjon fuglekasser og forer kan brukes for blue jays.

Nesting hyller

Nesting hyllene er et annet alternativ for blue jays. Disse hyllene er bare planker av tre som gir et fuglefjell sted for blue jays. Disse planker bør være mellom 10 og 12 fot over bakken på en trestamme på et sted som er skjermet av over grener med litt sol og litt skygge. Dette vil tiltrekke seg New ved å gi en trygg og sikker hekkeområde nettsted.