Hva slags frø har en poppel treet?

August 1

Hvis du lurer på hvor det haugen av hvit, bomullsaktig fluff inne din gårdsplass kom fra, se rundt for å se hvis der er poppel trærne i nærheten. Hvis så frøene er den sannsynlige årsaken. Navnet "poppel" brukes vanligvis til å referere til de ulike artene av trær i Populus slekten, som er en del av Vierfamilien eller piletre, familien.

Dicot

Poppel treet frø, som de fleste treet frø, er blomsterplanter, betyr at de har to cotyledons - embryonale bladene vokser inni frø og første bladene som oppstår når treet begynner å vokse. Cotyledons også lagre mat for anlegget, gir det et forsprang før det kan begynne å produsere mat på egen hånd. Navnet "Tofrøbladede planter" kan bli forkortet til dicot. Poales, den andre, mindre vanlig type frø, har bare én cotyledon.

Kapsel

Kapsler er en type tørr frukt. Når kvinnelige blomster av poppel trærne modnes, danner de kapsler med frø inni. Når kapselen når modenhet og deler åpen, utgivelser frøene. Poppel kapsler varierer i farge fra brown lysegrønn og har to ventiler som inneholder flere frø. Antall frø varierer etter art. Poppel trær vokse kapsler på catkins, som har flere blomster gruppert sammen i en tynn, dingler gruppe.

Utseende

Poppel frø er liten og lett. De er ovale, brun og myk, med ingen linjer eller bretter. Frøene er comose, betyr at de har dusker av hvite, silkeaktig hår. Denne fluffy, bomullsaktig håret er derfor noen poppel trær er også referert til som cottonwoods.

Spredning

De fleste poppel frø spres med vinden, som lett kan plukke opp og bære frø på grunn av sin letthet og dusker av hår på frø. Vann kan også spre lett frøene av flytende dem til andre steder. Fordi de er så lett spredt, kan frø reise miles fra overordnede treet.

Levetid

Poppel frø modne våren, men de er ikke levedyktig for lenge. Når frø modner, er det bare levedyktig for to til fire uker. Hvis frøet ikke oppdager gunstige jord og fuktige forholdene i den tiden, vil det ikke spire. Tørket og frosne frø kan være levedyktig i omtrent ett år.