Hva slags Flue pensel brukes til mur peis?

March 5

Få ting er så koselig og innbydende som en varm brann i en peis i en kald vinternatt. Før belysning at første brann av sesongen, men må du kontrollere at din peis er trygt å bruke. Rengjøring og vedlikehold skorsteinen er nøkkelen i å sikre en trygg peis og en sikker brann.

Du kan ringe en fridykker og hvis det er tilgjengelig i ditt område, å rydde din pipe for en rimelig pris. Med litt kunnskap og rettigheter verktøy, men kan du rengjøre skorsteinen din mur selv.

Historie

Branner har alltid produsert sot og aske som kan samle i chimney. Hvis dette samlet sot og aske er ikke renset unna, kan det antennes forårsaker en farlig skorstein brann. I dag er den foretrukne metoden for rengjøring mur peis en flue stålbørste. Det var ikke alltid tilfelle, men.

På 1600- og 1700-tallet Storbritannia ble peis feiende en populær profesjon. Fordi du må være svært liten til å passe inn en pipe, var foreldreløse barn ofte rekruttert for denne oppgaven. Hvis barna ble motvillige til å klatre i Pipa, ble en liten brann opplyst under dem å tvinge dem opp Pipa. Dette er trolig opprinnelsen til uttrykket "å tenne bål under deg."

Verktøy

Joseph Glass er viden kreditert med oppfinnelsen av første skorstein rengjøringsutstyr. Han var ingeniør fra Bristol og så behov for å erstatte barna med verktøyene i chimney rengjøring. Sosiale aktivister kjempet mot grusomme behandling av barn.

Glasset tidlig Pipa rengjøring verktøy inkludert canes og børster som kunne bli skjøvet i pipen nedenfor. Canes var laget av malacca mens børstene ble gjort av hval bein.

Funksjonen

Skorsteiner og flues rengjøres for å fjerne kreosot. Flere metoder har blitt brukt siden Glass' innføring av canes og børster. Burlap poser fylt med kjettinger og hønsenetting rullet inn i en ball kan senkes i skorsteinen rengjøres. Disse metodene, men er vanligvis ikke slipende nok fjerne kreosot fra mur peis.

De fleste eksperter enige om at beste røykrøret børste for mur peis er en stålbørste. Ledning penselen er allment tilgjengelig kommersielt og kommer i forskjellige former og størrelser for å innkvartere forskjellige skorsteiner.

Advarsel

Noen mennesker begynner bevisst en skorstein brann for å rense deres skorsteinen. Dette kan være veldig farlig. Skorstein brann kan spre seg til hele huset raskt. Selv når begrenset til Pipa, kan en skorstein brann forårsake skade eller overdreven slitasje til en pipe. Den høye temperaturen kan forårsake mur skorsteinen å utvide og sprekk. Rengjør mur skorsteinen med en stålbørste og unngå disse farene.

Forebygging/løsning

Rengjøring og vedlikehold av skorsteinen, kan du unngå mange problemer ved riktig behandling av brann og peis. For å redusere på kreosot buildup, brenne godt krydret tre. Mindre kreosot buildup betyr mindre rengjøring. Mens en flue stålbørste kan fjerne den mest gjenstridige kreosot buildup fra skorsteinen din mur, er forebygging den virkelige nøkkelen.