Hva slags Filler bruker du til å fylle et hull på dekk tre?

December 26

Hva slags Filler bruker du til å fylle et hull på dekk tre?

Hull i et tre dekk kan komme fra mange kilder. Negler eller skruer kan løsne og faller ut, deler av treet kan råte eller knute hull kan komme fram. Fikse problemet, før det blir verre, vil forlenge livet til dekk og holde seg bra. Det er flere valg når det gjelder tre sparkel, men hullene trenger noen forarbeidet forhånd.

Forberedelse

Hullet i tre dekk må være fri for skitt, rusk eller råtnende tre. Hvis det er tre igjen som allerede har begynt å råtne eller myk, den vil fortsette å gjøre det. Dette betyr at før heller enn senere, vil du være tilbake for å gjøre en reparasjon. Plassere en tre meisel tomme bak betatt eller råtnet området og slå det med en hammer. Fortsett å jobbe rundt treet til den skadede delen er fjernet.

Tre kitt

Tre kitt er det generiske navnet for tre sparkel og enten nitrocellulose, akryl - eller gips-basert. Gips er ofte foretrukket for små jobber siden det kommer i pulverisert form og er blandet for oppgaven. Leftover deler av de andre fyllstoff vil ofte tørke ut i beholderen. Gips også kontrakt ikke, som andre tre kitt, slik at det overholder kantene av hullet bedre. Imidlertid kan ikke gips bli farget; så med mindre du male dekk, vil reparasjonen bli tydelig.

Epoxy

Epoxy fyllstoff er slitesterk og sterk. Som gips, kan ikke de være farget. Epoksy opprettes ved å blande to produkter sammen, vanligvis i like mengder. Den kjemiske reaksjonen gjør en stabil filler som stivner i flere timer. Når du fyller et dypere hull med epoxy, er det best å fylle det ved å produktet helt tørt på de lavere nivåene. Etterpå kan være pusset, boret og ellers behandles som tre.

Gjør det selv

Noen snekkere mener at hjemmelaget tre fylle er fortsatt best, ifølge den "gamle huset Journal Online." Ta en del av dekk som ikke er synlige eller avgjørende for struktur og så nok tre å få sagmugg. Fordi det samme treet på dekk, sagflis samsvarer med farge. Bland sagmugg med snekker er hvit eller gul lim, skjellakk eller skjule lim og fylle hullet fra bunn til topp. Etter tørking, forsegle den med et lag av samme type limet.