Hva slags busk er en god grense?

January 14

Hva slags busk er en god grense?

I stedet for å bruke stygge gjerder som en kantlinje, velger mange den naturlige skjønnheten av busker for personvern og egenart. Plukke høyre buskas å bruke som en kantlinje krever noen forskning der hver vokser best og hvordan utseendet passer med en eiendom visuelle ordningen.

Bottlebrush Buckeye

Bottlebrush buckeye vokser godt øst for Mississippi-elven, og er motstandsdyktig mot hjort. Det vokser hvite blomster om sommeren og har en karakteristiske gule fargen i høst.

Summersweet

Summersweet vanligvis vokser 6 til 8 føtter, og blomstrer i nordøst og Pacific Northwest. Det vokser rosa eller hvite blomster i sommer, og sprer seg ved clumping sammen med andre planter.

Burkwood Viburnum

Beste for varmere omgivelser i Midtvesten og Sør, burkwood viburnum vokser 6 til 12 fot høy og 4 til 8 feet wide. Om vinteren og våren, bladene blir røde og anlegget spirer klynger av rosa og hvite blomster.

Japansk Berberis

Japansk Berberis vokser best i Midtvesten, nordøst, Great Plains og Rockies. Plantene har grønne blader og vanligvis nå en høyde på 4 til 6 fot.

Fontenen Butterfly Bush

Velegnet til Great Plains og Rocky Mountains, fontenen sommerfuglen bush kan vokse til 10 fot i høyden og 10 fot bredde.