Hva slags blomster har stjerneformet kronblad?

March 16

Hva slags blomster har stjerneformet kronblad?

En av de fantastiske tingene om blomst hagearbeid er at det ren antallet av blomster tilgjengelig betyr planter kommer i en rekke former og farger. Fra hjerte-formede blader til lyse klynger av blomster, kan en blomst Gartner opprette et variert utvalg av interessante skjermer. Flere fargerike villblomster har stjerneformet petals, som legger til en berørt av lunefull til en gardenscape.

Østlige Bluestar

Den østlige bluestar, også kjent som den blå dogbane, funksjonen himmelblå, stjerne-formet blomstrer med fem kronblader, ifølge ENature nettstedet. Dette vokser på snakk stilker med klynger av blomster. Den østlige bluestar vokser naturlig langs bekken banker og foretrekker våt, skog jord. Den blomstrer fra April til juni. Dette anlegget er innfødt til øst og Midtvesten USA spenner fra Massachusetts Florida og vest gjennom Texas.

Rhamnaceae

Rhamnaceae blomst finner skoger og langs fjellstiene gjennom southwestern USA, ifølge sørvestlige Colorado villblomster nettstedet. Denne blomsten er virkelig interessant i veksten, med stjerneformet knopper som frigjør trevlet kronblad. Blomstene vokser sammen i store klynger, ligner på veksten av en hortensia anlegget. Disse blomstene blomstrer hele sommeren. De fleste varianter er hvit, men andre har vin røde blomster og kronblad.

Blazing Star

De brennende star er en årlig blomst funnet i ørkenen i det vestlige USA, ifølge Wildflower informasjon nettside. Denne blomsten funksjoner gul, buttercuplike blomstrer på toppen stilker snitt 3 fot høy. Blomster har avrundede, stjerneformet kronblad. Disse kronblad gitt mat for mange indianerstammer. Denne årlige blomsten varer bare en vekstsesongen, men ofte synker frø i jorden, regenererer seg selv.

Glory-of-the-Snow

Glory-of-The-Snow blomstrer tidlig om våren, ofte før siste vinter snøfall har smeltet, ifølge anlegget ekspert nettstedet. Denne blomsten, innfødt til Tyrkia, er godt tilpasset USDA anlegget hardførhet soner 4 til 8. Glory-of-The-Snow kommer i tre viktigste farger: blåaktig lilla, lys rosa og hvitt. Blomsten vanligvis når høyder på rundt 3 fot og kan inneholde flere blomster på en enkelt stilk. Disse plantene vokser best i godt drenert jord og er godt tilrettelagt for voksende under busker og trær og rock hager.