Hva slags betong bruker du for en oppkjørselen?

December 22

Hva slags betong bruker du for en oppkjørselen?

Betong er sammensatt av vann, sement og en rekke aggregater som skifer og markedsandel. Andelen av tilsetningsstoffer i betongen og hvordan den er blandet avhenger i stor grad på hva betongen brukes for. Dette er fordi forskjellige typer betong kunne tåle varierende temperatur og vekt uten sprengning. Oppkjørselen betong er intet unntak og generelt må møte spesifikasjonene.

Grunnleggende begreper

Noen grunnleggende begreper å bli kjent med når du kjøper oppkjørselen betong er nedgangen, luft innhold, kompresjons styrke og samlet størrelse, ifølge Cement.org's "betong innkjørsler."

Nedgangen er "konsistens, stivhet og workability av fersk betong," Ifølge TitanAmerica.com's "hvordan å kjøpe kvalitet betong for oppkjørselen din." Nedgangen måles i tommer.

Kompresjons styrken på betong eller hvor mye det kan holde, måles i pounds per kvadrat tomme (psi).

Luft innhold er bobler eller luftlommer i betongen og målt i prosent.

Samlet er størrelsen av noen ekstra elementer som knust rock.

Viktigheten av vann

Blande riktig mengde vann i en ferdigblandet pose med betong er ekstremt viktig som å legge mer eller mindre vann kan endre viktige elementer av betong som luften innholdet. Luft innhold, i sin tur er viktig som luftlommer fungere som utgivelsen ventiler når temperaturer føre betongen kontrakt eller utvide.

Bransjestandarder

De generelle retningslinjene å se etter når du bestiller oppkjørselen betong er en kompresjons styrke på 4000 psi for 28 dager, 5 til 7 prosent luft innhold, 4-tommers nedgangen og aggregater av ¾ 1 tomme, ifølge Cement.org. Retningslinjene ble etablert i samsvar med amerikanske standarder for Testing og materialer spesifikasjoner.

Vær notater

Merk at i mildere klima som ikke er underlagt frysing eller overdreven varme, luft innhold og kompresjons kan muligens være lavere uten å påvirke holdbarheten av betong. Likeledes, ekstreme temperaturer kan kreve høyere kompresjons styrke og luft innhold. Derfor er det viktig å undersøke de anbefalte standardene for betong i området før plassere bestillinger.

Bestilling notater

Når du bestiller betongblanding, må du følge retningslinjene eller fortelle entreprenøren hva betongen skal brukes for. Ofte vil blanding selskaper anbefale riktige proporsjoner samlet og luft innhold som passer best til områdets klima.

Hvis betongen blir blandet og levert, må legges det ned umiddelbart eller så snart som mulig som det mister vann innhold og nedgangen mens du sitter.