Hva slags benkeplater er Best for Undermount synker?

December 5

Undermount vasken gir et svært rent utseende fordi det er ingen vask rim på benken. Rim er skjult under telleren. Dette krever en spesiell type installasjon med unike maskinvare og epoksy, og det krever også en solid strukturell komponent å montere riktig. Undermount synker derfor fungerer ikke med alle typer tellere.

Granitt

Granitt er en av de mest tradisjonelle undermount vask tellerne. Granitt er solid stein og svært slitesterk. Det motstår vann og vil ikke sprekke selv når utsatt for mye vekt. Undermount synker installere høyre nederst på granitt counter bruker spesielle anker, metall ankere boret i granitt selv og kraftig epoksy. Du klippe et hull i granitt tilsvarer vasken dimensjonene ved hjelp av profesjonelle stein sakser. Kantene av kuttet er polert og ferdig for å matche resten av disken.

Marmor

Marmor er en stein counter perfekt for undermount vask installasjoner. Det er hard, stabil og varig som granitt. Marmor countertop holder ankere for undermount vasken svært godt. Etter hullet er kuttet for vasken, er kantene bakken og polert akkurat som granitt. Det er noen forskjeller mellom liknende materiale som skifer, marmor og granitt. Alle utføre samt undermount vask benkeplater.

Syntetisk eller Solid overflaten

Syntetisk benkeplater bruker grunnen av materiale og lim binders til å opprette en solid overflate er et annet alternativ. Disse tellerne er kulturperler marmor og Corian tellere. Materialet er solid og derfor har forankring støtte for vasken. Også mottar og obligasjoner til epoxy til å sikre vasken. Hvis du har spørsmål om syntetiske benkeplater og deres evne til å holde en undermount vask, spør din installert eller lese brosjyren produktet anbefalinger.

Betong

Betong tellere er også veldig slitesterk og sterk. Laget av solid betong de holder ankeret støtter for undermount vasken og vil bindingen du epoxy. Styrken på betong gjør det en kandidat for undermount synker. Forankring støtte for vasken må imidlertid være egnet for betong. Bore hull i betong er litt enklere enn boring i stein. Det krever en mur eller karbid bit tips og høy makt drill. Dette er ikke det beste alternativet, men det er bedre enn tre, eller tre fiber og laminat benkeplater, som ikke holder undermount synker, uten spesielle vedlegg og støtter.