Hva slags belegg skal brukes til maling skifer gulv?

July 1

Hva slags belegg skal brukes til maling skifer gulv?

Skifer er et naturlig materiale som ikke faktisk krever et belegg, men en impregnering sealer eller klar finish pels vil bidra til å forhindre skitt og flekker fra å trenge gjennom overflaten og gjør rengjøringen lettere. Mange gjør det selv-anvendt belegg kan også beskytte skifer gulv fra riper og slitasje.

Voks utførelser

Supermarkeder leverer en rekke flytende gulv voks laget for bruk på vinyl eller linoleum. Kommersielle rengjøring eller janitorial levere butikker tilbyr tjenester som er utformet spesielt for stein eller skifer overflater. Ditt beste valg for skifer er en gassgjennomtrenging voks som er vann - og smuss-motstandsdyktig men som gir fuktighet i skifer å flykte. Voks ferdig vil slites ned under foten trafikk, så kast u må bruke den på nytt på en planlagt basis. For den gjennomsnittlige familien må en skifer gulv i et hjem foran entré re voksing hver tredje måned.

Silane/Siloxane selfangere

Silane/Siloxane selfangere gjennomsyre og fylle hovedsakelig interne porene i skifer for å blokkere skitt og væske fra å trenge under overflaten. Denne klassen av sealer er gassgjennomtrenging, som forhindrer opphoping av interne hydrostatisk trykk som kan føre til sprekker eller sprekker i skifer. Silane/siloxane selfangere brukes vanligvis for utendørs bruk eller tre-sesongen rom. For innendørs bruk, se etter en lav VOC-versjon og ventilere området grundig før tetningsmasse har tørket helt.

Akryl eller polyuretan selfangere

En Universal akryl eller polyuretan avslutning danner en tynn film over toppen av skifer. Det er rikelig med vann-basert materiale tilgjengelig i dag som ikke vil forurenser inneluft under påføring og er usannsynlig å slippe ut røyk etter tørking. Det kan være nyttig å velge sklisikre ulike eller bland i en Badeværelset additiv. En akryl eller polyuretan film kan være ganske vanskelig, men foten trafikk vil ha den over tid.

Naturlig eller grønnere belegg

Grønne belegg for skifer kan være som tradisjonell som en hånd-gned voks eller som banebrytende som en bio-baserte fugemasse. Naturlig voksen utførelser er vanligvis formulert med enkel alkohol forbindelser eller sitrus-baserte løsemidler; de tørre til en hard finish med liten eller ingen lukt. Soy-baserte gjennomtrengende selfangere gjelder og utføre mye som konvensjonelle selfangere, og de er naturlig gassgjennomtrenging. Naturmaterialer pleier tørke saktere enn tetningsmasse formulert med petrokjemisk løsemidler og etter tørking kan kreve noen dager for å oppnå maksimal ytelse.