Hva slags bassenger er der?

June 21

Før du tar skrittet fullt ut og kjøpe et svømmebasseng, finnes det en rekke valg som må gjøres. Hvert område i landet har ulike klimasoner og vær bekymringer, samt ulike jord komposisjon. Heldigvis er det nok varianter av bassenger som passer alles budsjett og miljø.

I bakken bassengene

En i bakken pool er tilgjengelig som en betong eller glassfiber skall eller vinyl-lined. Hver tar omtrent to til 12 uker å fullføre og kan koste alt fra $20.000 til $50.000 installere. I bakken bassengene gir de mest variasjon i form, størrelse og dybde.

Vinyl-lined bassenger ren ekstremt lett og har mange mønstre og design tilgjengelig.

Betong bassenger er den dyreste og mest holdbare, men ta det lengste for å installere. En variant av betong, shotcrete, er sprayet gjennom en slange en forhåndsbygd skjemaet. Disse typer bassenger krever en profesjonell til å reparere problemer, men ta kortere tid å installere.

En glassfiber skall kan installeres i så lite som tre dager og vil redusere mengden av nødvendig å holde rene.

I bakken bassengene er egnet for kaldere klima, som vannet har ikke dreneres hvert år og veggene er sterk nok til å motstå skade fra isen.

Over bakken bassenger

Over bakken bassenger er rimeligere enn i bakken bassenger og kan installeres mye raskere. Soft-sidig PVC materiale gjør disse bassengene sterkt og holdbart og ennå kan fortsatt lagres for vinteren. Det er også en standard metallramme basseng som bruker en vinyl liner. Alle disse bassengene er en dybde, vanligvis ikke er dypere enn 4,5 til 5 fot.

Noen over bakken bassengene er perfekt for mindre yards fordi de kan tas for de kaldere månedene. Over bakken bassengene er ikke anbefalt for kaldere områder som veggene er utsatt for snø og is skade. Men er over bakken bassengene godt egnet for områder der det er vanskelig å grave en i bakken pool.

Kjemisk bassenger

En kjemisk bassenget er en som bruker klor pinner, tabletter, pucker, pulver eller væsker for å balansere vannet. Med klor basseng sikre andre kjemikalier også vannet. Disse kjemikaliene inkluderer pH opp, pH ned, alkalitet økning, algaecide og sjokk. En vann test kit vil avgjøre vann sikkerhet for svømmere. Kjemisk bassenger må testes daglig, og har kjemikalier lagt Ifølge resultatene. Både i bakken og over bakken bassenger kan behandles med kjemikalier.

Saltvannsbasseng

En saltvann basseng bruker en elektrolytisk celle bryte fra hverandre salt molekyler og opprette gratis klor. En saltvann basseng er fortsatt et klor basseng, men klor produsert er ren. En kjemisk pool bruker pakket klor som inneholder en stabilisator for å fungere bedre. En saltvann basseng trenger denne stabilisator legges slik klor produsert kan arbeide uten fordamper i sollys. Men vil et saltvannsbasseng stadig "sjokk" vannet når den passerer elektrolytisk celle, så det ikke krever ekstra pool sjokk. En saltvann basseng trenger fortsatt en algaecide og kan kreve en pH-justering. Vann tester bør gjøres hver to til tre dager for å sikre at det forblir i balanse. En saltvann system er egnet for både i bakken og over bakken bassenger. Den eneste bekymringen for et saltvannsbasseng er generator bør være store nok til å håndtere volumet av bassenget, bestemmes av flow rate eller gallons per time oppført på generatoren.