Hva slags Bark har et Persimmon tre?

February 1

Hva slags Bark har et Persimmon tre?

Persimmon trær, oppkalt etter et indiansk ord, er kjent for frukt som vokser på et tre. Det første ordet i det vitenskapelige navnet persimmon, Diospyros virginiana, oversettes "mat for gudene." Men frukt er ikke alltid de mest kjennetegn ved persimmon treet. Lær hva slags bark persimmon treet har, og du bør alltid være i stand til å identifisere en persimmon når du finner en i naturen.

Funksjoner

Trebark, beskytter enten det er på persimmon eller andre arter, treet. Barken er, i hovedsak, "hud" av treet. Det hjelper for å holde på vann, gir isolasjon å beskytte treet mot temperaturendringer og selv beskytter mot solbrenthet. Barken beskytter delikate, indre lag av treet fra skadelige kutt og støt. I alle er barken et tøft ytre skall som beskytter hele treet fra skade og skade av alle slag, men ingen trebark er uovervinnelig eller immun mot skade. Karakteristiske Barken av persimmon er lett identifiserbare og gjenkjennelig.

Farge

Barken av modne persimmon treet har en særegen farge som vanligvis ikke finnes blant fruktbærende planter: svart. Mørk i tone og inneholder hint av brun, gråsort Barken av persimmon er en av treets mest gjenkjennelige funksjoner. Fargen på barken er enhetlig i hele treet; det vil være den samme fargen på minste grenene til den tykkeste delen av stammen.

Mønster

Den mest gjenkjennelige trekk ved persimmon trebark er dypt-kutt, sjakkbrettmønsteret. Barken av treet vokser svært sakte, en prosess som skaper naturlig firkantet biter av bark. Barken mønsteret er uniform hele treet, og veldig tett i tekstur. Hver liten firkantet blokk av bark vil være omtrent samme størrelse over hele treet, atskilt av dype sprekker som gjør overflaten av treet ser vattert eller sydd gjennom. Det er unik, klumpete mønster av persimmon bark som gjør det så identifiserbare og gjenkjennelig. Tøff barken er svært vanskelig å ta, danner en tett casing rundt hele persimmon treet.