Hva slags anlegget har røde bær & slanke grønne blader?

March 21

Slank grønt løv og produksjon av røde bær er varemerke for visse landskapsarbeid planter. Disse artene oppfylle en rekke bruker rundt en eiendom, å legge farge til landskapet.

Typer

Planter med slank grønne blader og røde bær inkluderer en løvbusk kalt himmelske bambus (Nandina domestica), en innfødt i asiatiske land som Japan og India. En annen plante passer denne beskrivelsen er østlige wahoo (Euonymus atropurpureus), en busk i østlige Nord-Amerika. Den kinesiske busken som heter te viburnum (Viburnum setigerum) også har tynne blader og gir røde bær.

Størrelse

Himmelske bambus vokser til 8 føtter, med sammensatte bladene med tynne brosjyrer opptil 3 inches i lengde. Østlige wahoo vokser noen ganger til størrelsen på et lite tre på 20 fot; grønne blader er idet lang idet 5 tommer. Te viburnum vokser til 8 føtter, med spisse lanse-formede blader mellom 3 og 5 inches lang.

Bruker

Østlige wahoo fungerer godt som en privat skjermen, hekk eller plante å tiltrekke fugler, siden de vil spise sin frukt. Både te viburnum og himmelske bambus er egnet arter for masse plantings og busk grenser. Te viburnum's evne til å vokse i våtrom fremmer bruken rundt dammer og vann hager.