Hva skjer når vannet i bassenget blir grønt?

January 24

Svømming tilbyr forfriskende og hyggelig rekreasjon, men en dårlig vedlikeholdt bassenget utgjør risiko for svømmere, som intestinal og respirasjonssykdommer eller øye, øre, nese, hals og hud infeksjoner, ifølge Centers for Disease Control og Prevention. En av de første tegnene til nedsatt vannkvalitet, en endring i fargen--angir kjemisk ubalanse og urenheter i bassenget.

Filtreringssystem

Selv om filtrering er vanligvis ikke skyldige for grønt vann, kan en sviktende eller utilstrekkelig filtreringssystem tillate oljer, fett og alger å bygge opp og redusere vannkvalitet. CDC bemerker at en riktig installert filteret i riktig størrelse vil fjerne forurensninger som forventet.

PH nivåer

North Carolina avdeling for miljø og naturressurser forklarer at en bassenget pH nivå skal være nøytral - mellom 7.4 og 7,6 - å hindre øyeirritasjon, alger vekst og skade bassenget er infrastruktur. Følge instruksjonene for bassengets desinfisering og desinfiserende agent vil sikre at du legger til det aktuelle beløpet for volumet av vann bassenget kan holde. Skrubbing bassenget underveis bidrar til å hindre fremtidige ubalanser.

Sjokk behandling

HealthyPools.org forklarer at en "sjokk behandling" legger en stor dose av oksiderende kjemikalier basseng vann å eliminere organisk forurensning, for eksempel desinfeksjon biprodukter, og menneskelig forurensninger som kropp oljer, lotion, svette og urin. Avhengig av bruk, sjokkerende bassenget ukentlig eller etter en stor samling hjelper opprettholde vannkvalitet og farge.

Alternative løsninger

Bassenget reparasjon spesialist kan utføre et hjem besøk, og kan anbefale endre filtreringssystem, bytte desinfisering/desinfiserende kjemikalier, eller drenering og syre-vask bassenget. En 10-20 prosent muriatic løsning, en syre vask innebærer scrub alle flater med ikke-metall pensel. Arkansas Helsedepartementet advarsler at slik behandling krever en gassmaske/respirator, gummihansker, støvler og vernebriller for å minimere kjemisk eksponering.