Hva skjer når rør stønn støy?

June 26

Det er ikke uvanlig i de fleste hjem har en rekke lyder som kommer fra avløp rør og inventar. Stønn i ditt hjem Rørleggertjenester kan noen ganger knyttes til feil ballcock eller fylle ventil, i én eller flere toaletter. Vanntrykk som er angitt for høyt kan også forårsake stønn lyder. Begge problemene er billig og ganske enkelt å fikse så lenge du skal diagnostisere dem..

Diagnostisere press

Kontroller at vanntrykket er ikke mer enn 80 psi eller pounds per kvadrattomme. Mål vanntrykk bruker et psi måle med en Slangeadapter. Slå av alle kraner i hjemmet før testing for å få en nøyaktig statisk lesing. Dette inkluderer vaskemaskiner, oppvaskmaskiner og alt annet som trekker vann. Fest strikkefasthet til en stikkontakt som for vaskemaskinen. Når måleren er på plass, slå på vann som en stikkontakt, og lese psi. Slå av vannet og koble strikkefasthet.

Trykk fastsette

De fleste hjem forsyninger er satt på 40 til 60 psi. Hvis press leser høyere enn det, kan du installere en trykkregulator å beskytte avløp vann press skade og redusere avløp lyder. Hvis press leser over 70 psi, bruke regulator å angi det anbefalte 60 psi, og se hvis den stønn stopper.

Fylle ventil

Hvis fyll ventilen på toalettet er feil, kan rør gjøre høyt stønn lyder. Andre lyder å indikere dette problemet er en tåkelur lyd, jammer, humming eller OBO-type lyder. Fyll ventilen er plassert på bunnen av tanken. I de fleste toalett modeller, stang strekker seg oppover og støtter flyte armen og tilknyttede flyte ballen.

Testing fylle ventil

Test fyll ventilen ved å slå av vannet til alle toaletter i huset og åpne dem tilbake på en tid før lyden starter igjen. Erstatte fylle ventilmontering at toalettet. Du kan også teste ved å løfte hver ballcock av vannet mens andre starter en tappekran. Velg kranen som mest ofte fører til støy når det kjører. Hvis den stønn stopper, erstatte fylle ventilmontering at toalettet. Denne testmetode er ideelt hvis utkobling ventiler for toaletter er vanskelige å finne.