Hva skjer hvis Flowers & planter får for mye, eller ikke nok vann?

February 5

Hva skjer hvis Flowers & planter får for mye, eller ikke nok vann?

Transpirasjon er prosessen av en plante trekke vann opp gjennom røttene og stammen og i bladene. Mangel på vann vil føre en plante å vil. eller dø, og overdreven vann kan forårsake rot råtne, som også dreper anlegget.

Turgor trykk

Turgor er svært viktig å hjelpe en plante forblir oppreist. Symptomer på tap av turgor press er flat blader, hengende blader eller en plante som vises bøyd over. Turgor press er også nødvendig å oppmuntre røtter å presse gjennom jord, ifølge Colorado State University forlengelsen.

Transportsystemet

Mineraler og sukker kan ikke flytte fra røttene til resten av anlegget hvis transpirasjon slutter. Vann er nødvendig som transportmedium og et løsemiddel næringsstoffer flytte opp anlegget og sukker flytte tilbake igjennom anlegget til røttene.

Overwatering

Blomster eller planter som mottar for mye vann kan vise symptomer som blad slipp, wilting, småblødninger, gullig og brun blad tips. Røtter som er overwatered kan råte på grunn av mangel på oksygen rundt rotsystem og påfølgende drukning eller anaerob effekt.

Snittblomster

Snittblomster har ikke et problem med oksygen depletion som de ikke stole på røttene til sin vannforsyning. Blomster igjen i en vase med skittent vann, men eller vann som er fylt med bakterier kan kvele eller miste turgor press. Bakterier bygger opp ved foten av kuttet stammen og blokkerer noe vann når resten av anlegget.