Hva skjer hvis du ikke legger sukker Vase av en klippe blomst?

February 13

Hva skjer hvis du ikke legger sukker Vase av en klippe blomst?

Ifølge Floralife.com for tre nøkkel komponentene å forlenge levetiden på ferske blomster. Disse komponentene er en energi kilde, acidifier, og stammen unpluggers. Uten alle tre av disse viser blomster tegn på forringelse. Sukker inneholder imidlertid blomster med en rekke fordeler. Det fungerer ikke bare som et alternativ til sollys, men gir også mat, som holder blader frisk og levende. Det også holder blomster ser sitt beste.

Matforsyning

Blomster motta deres primære matkilde fra bladene og stammen anlegget. Når kuttet, har de ikke lenger en tilførsel av mat. Sukker er alternativ matforsyningen som gir ferske blomster med næringsstoffene de trenger for å overleve. Det er derfor mange folk legger sukker til vannet i vasen. Uten en sekundær matkilde, slik som sukker, begynner blomstene wilting noen dager etter klippe dem og sette dem i vann.

Alternativ for sollys

Ferske blomster må tilpasse seg mangelen på sollys de får innendørs. Stengler og blader av blomster inneholder næringsstoffer, produsert av solen, som hjelper feed blomsten. Sollys er viktig for blomster fordi det er ansvarlig for fotosyntesen, som hjelper blomst seletøy energien fra solen og produserer karbohydrater. Sukker plassert i vaser, sammen med vann, leverer blomster med karbohydrater som de trenger for å leve lenger. Uten sukker miste blomster deres fast struktur. De begynner å svekkes, som er tydelig tydelig når deres stammer og petals begynne hengende.

Holder blader sunn

Ifølge The University of Minnesota gir sukrose blomsten med energi, som bidrar til å gjøre opp for tapet av fungerende blader. Sukrose hjelpere fortsatte utviklingen av blomsten, som gjør det vare lenger. En uke etter fjerner dem fra deres viktigste matforsyning, fortsatt blomster ser frisk.

Åpningen av knopper

Lukket roseblader er vakkert i sin egen unike måte; men har roser med åpnede kronblader og mangefasettert lag en fengende tilstedeværelse. Ifølge MasterGardeners.org, sukker hjelper rose på to måter: det hjelper åpne knoppene av fersk-snittblomster og gjør dem vare lenger. Derfor, ikke bare er roses vises på beste måte, de er også godt bevart.