Hva skal se etter i hjem teppe Shampooers

May 10

En hjem carpet shampooer er et viktig verktøy for huseiere som ønsker å holde sine tepper i optimal stand. Mange shampooers er dyrt, som betyr at du må riktig forskning alternativene før du forplikter deg til et kjøp. Det er mange ting å vurdere når vi leter etter ditt eget hjem teppe shampooer.

Hvor ofte du bruker det

Personer som bruker bare en carpet shampooer én eller to ganger per år kan kjøpe mange modeller laget av Bissell og Hoover. Mange av disse modellene koster også mindre enn $200. Den gjennomsnittlige prisen for en profesjonell Tepperensing i et hjem med 1000 kvadrat foten av teppet er $300 huseiere Rengjør deres tepper minst en gang i året. Mens billig teppe shampooers er tilstrekkelig for lett bruk, de med hardt nedsmusset tepper, kjæledyr og aktive barn finner at høyere-end modeller som de laget av Kirby vare mye lengre.

Hvordan du får vann til enheten

En carpet shampooer trenger vann for å rense tepper. Noen carpet rengjøringsmidler har slanger som kobles til kranen. Fordelen er at du ikke har å bøye seg og endre vannet når den blir skitten. Imidlertid vil du bare være i stand til å rense et område som kan nå en tappekran. Dette kan begrense nytten av enheten hvis hjemmet ditt ikke har svært mange kraner.

Andre teppe shampooers har en vanntank. Fordelen med denne typen teppe shampooer er at du kan bruke den nesten hvor som helst. Ulempen er at du må tømme og fylle på tanken. Hvis du har visse fysiske plager som leddgikt, kan dette gjøre ved hjelp av et teppe renere veldig ubehagelig.

Børster og størrelse

Roterende børster kan bidra til å bryte opp tunge jord i tepper. Men kan børster være veldig hardt på teppet fibrene. Hvis du planlegger rengjøring din gulvtepper mer enn én eller to ganger i året, trenger du et teppe renere uten pensler og børster som ikke roterer.

Du bør også vurdere størrelsen på teppe shampooer. Hvis du har trappen, må du innse at du må koble enheten opp og ned trapper din. Hvis du bor på et enkelt nivå hjem, kan det hende du kunne bruk en stor enhet. Du skal måle din doorways i alle områder du ønsker å rengjøre for å sikre at uansett teppe shampooer du kjøper vil kunne brukes overalt der du ønsker.