Hva renser opp WD-40?

February 13

Hva renser opp WD-40?

WD-40 er en oljebaserte vedlikehold og rengjøring produktet som brukes til å smøre hengslene, beskytter metallflater mot rust, hindre kortslutninger og fjerne eller oppløse fett og lim. Hvis dine kan av WD-40 begynner å lekke, du dispensere tilfeldigvis for mye eller du bruker produktet som rengjøringsmiddel, rydde opp overflødig med en tørr klut eller svamp.

WD-40

Ifølge produsentens nettsted, ble WD-40 opprinnelig oppfunnet i 1953 hindre metalloverflater i rust. "WD" står for "water displacement," som er det produktet gjør - det fungerer som en buffer mellom overflaten og vann. Derfor er vann ikke vanligvis en effektiv måte å rydde opp WD-40. Produktet er trygt la på materiale, med unntak av polykarbonat, fjerner polystyren plast og andre stoffer som petroleum skader.

Grunnleggende opprydding

Når du har installert WD-40 til en klissete, rustne eller fet overflate, tørk produktet av overflaten med en tørr, ren klut. Skitt eller lim på overflaten bør tørke av med produktet. Hvis produktet kommer i kontakt med hendene, ber WD-40 Material Safety Data Sheet deg om å vaske hendene med såpe og vann. Tørke hendene grundig etter vask dem for å fjerne overflødig produkter som ikke bånd til såpe.

Søl

Fordi WD-40 består av petroleum, det oppfører seg som olje - det flyter på vannet, og det wipes Rengjør lettere enn det vasker Rengjør. Hvis du søler en stor mengde av WD-40, er en klut ikke tilstrekkelig til å absorbere alt. Bruk tørr, ren svamper å slikke produktet, og tørk av det at svampene ikke samler. Bruk kjemisk motstandsdyktige hansker og vernebriller for å beskytte deg.

Advarsler

WD-40 er talt ikke toksisk når det brukes i et godt ventilert område, men inhaling store mengder det kan være skadelig. Hvis du søler WD-40 inne, åpne vinduer å tillate gasser å fjerne mellomrommet før du forsøker å rydde opp. WD-40 er brannfarlig, og hvis du søler det nær åpen flamme eller en elektrisk strøm, forlate rommet og Ring brannvesenet for hjelp. Hvis det fanger i brann, ikke prøv å slukke den med vann, fordi den brennende WD-40 vil spre over vannflaten. Carbon dioxide, skum eller vann tåke kan sette det ut.