Hva renser Mineral Buildup på dusjhoder?

January 14

Mineral buildup i og på en showerhead kan redusere vannstrømmen og gjøre vanlige dusj rengjøring synes vanskelig. Vannflekker resultatet fra oppbygging av kalsium og magnesium i vannet. Etter en dusj fordamper vannet i eller på showerhead. Etter fuktighetsinnhold forsvinner, mineraler opphold bak og klynger seg til hva flater de er på. Disse mineralene bli kalk, som kan renses av soaking og skrubbing dem med en mineral oppløsning agent.

Kalk Remover

En kalk remover er en sequestrate som forårsaker mineraler til å koble fra showerhead og overholder remover. Mineraler så falle fra showerhead når skylles. Det er best å fjerne showerhead fra dusj arm og suge den grundig i kalk remover. Det gjør også det fjerne å trenge og frigi alle mineral buildup inni showerhead. Fjerne interne mineraler kan øke vannstrømmen.

Eddik

Naturlig forekommende syre i eddik kan spise bort og fjerne mineral buildup. Suge showerhead i 100 prosent ren hvit eddik i 24 timer og så skrubb det med en slipende scrub pute.

Konsentrert syrer

Saltsyre, phosphoric og sulfuric syrer brukes vanligvis av profesjonelle rengjøringsmidler fjerne mineral buildup på dusjhoder. Du kan finne disse syrer i kommersielle rengjøring forsyning butikken, men ha beskyttende briller, gummihansker og huden verneklær under bruk som de kan irritere eller brenne huden og øynene. Følg alle etiketten miksing og bruk retninger før og under bruk.

Syrebasert rengjøringsmidler

En rekke vaskemidler laget spesielt for å fjerne mineral buildup på dusjhoder kan finnes i delen rengjøring av lokale oppussing eller store-boksen kjøpesenter. Dette komme ferdigblandet for umiddelbar programmet og bruke. Plukke opp noen scrub pads og få en renere som kommer i en sprayflaske. Dette gjør programmet enklere. Spray showerhead med renere, la det sitte etter anvisningen på etiketten og deretter skure det med en scrub pute. Skyll vekk alle mineral rester.