Hva renser fliser?

August 7

Hva renser fliser?

Flisgulv får gjørme dro over dem, mat sølt på dem og klissete søl på dem. Holde dem ser sitt beste, og gratis bakterier og bakterier, kan virke som en stor jobb. Bruke høyre støvsugeren er første skritt for å få sot ut.

Vinyl og Linoleum fliser

Linoleum og vinyl fliser må rengjøres og skinte. Med denne type brikke har du ingen grout å bekymre, så din eneste vurdering er hva vil rense vinyl eller linoleum uten å skade den. Sterke kjemikalier kan bære bort materialet og visne fargene. Prøv denne hjemmelagde støvsugeren stedet. Mix 1 kopp hvit eddik og 3 dråper babyolje i en gallon av vann. Bruk denne blandingen for å tørke gulvet. Babyolje vil tilstanden den, også. For ekstra skitne gulv, løses 1/4 kopp boraks i eddik og vann. Bruk et håndkle til å tørke gulvet når du vasker den.

Murstein, keramiske og stein fliser

Eddik og vann også fungere som et utmerket rensemiddel for mer porøs typer etasjer, som murstein, keramiske og stein. For murstein og stein, som er svært porøs, er en skylling med rent, klart vann nødvendig. For keramiske fliser, bare buff flisene tørr og en høy glans med et rent håndkle. En kopp eddik til 1 gallon varmt vann er et godt forhold for en hjemmelaget renere for denne typen gulv. Denne typen etasje har fugemasse, som må du rengjøre på en bestemt måte.

General Grout

Injiseringsmasse får sotete. Vanlig mopping blir ikke dypt nok å rengjøre den, og selv om det gjorde grout har sin egen krav for å få virkelig ren. Spesielt rundt høy trafikk områder må grout være dypt rengjort. For å rengjøre din, bland natron og vann i en lime. En kopp vann og 3 kopper natron gjør nok for mange fugemasse. Arbeide lim i grout med en gammel tannbørste, så Skyll den bort.

Injiseringsmasse Mold

Fugemasse er porøs, og selv når du tørr resten av gulvet, kan det være fuktig. Mold elsker fuktige små områder, som avstanden mellom din fliser. Hvis du får mold det, trenger spesiell oppmerksomhet. Mix 1 del hydrogen peroxide og 2 deler vann i en sprayflaske. Peroxide blandingen vil komme inn grout og drepe mugg og bakterier når du spray det mellom flisene. La det sitte i 1 time, og vaske det bort.