Hva renser Flat maling som drypper under maleri?

May 30

Hva renser Flat maling som drypper under maleri?

Maling kan også være rotete virksomhet. Drypper skje når du overbelaster pensel eller rull med mye maling. Flat malingen skjuler feil godt drypper er lettest å rense når malingen er friske og våt. Etter at malingen tørker, trenger maling drypper litt mer oppmerksomhet. Metoden du bruker til å fjerne dem, avhenger av overflaten på.

Ren frisk-dryppet Flat maling

Fersk flat maling er lett å tørke av overflatene med en myk, lofri klut. Som du skitne ett ansikt av kluten, bytte til en ren. Når tørke malingen av veggen, vikle duken rundt fingeren å sikre at du bare tørke drypp og ikke kringliggende. Tørk forsiktig. Male over tørkes stedet umiddelbart å dekke opp noen flekker.

Ren tørket Flat maling drypper fra en maling jobb

Hardt tørket maling vil ikke komme med en enkel tømming. Du må fysisk fjerne disse drypper med flat kanten av en razor blad. Hold den razor bladet i trange vinkel til veggen for å unngå skår maling. Sand stedet i retning av dryppe med 220 - til 400-korns slipepapir. Arbeid nøye slik at du sand så lite av maling utenfor drypp merket som mulig. Flat malingen skjuler feil godt, men hvis det er en merkbar mark, male over potten.

Rengjøre tørr Flat maling drypper fra Glass

Windows nær malte vegger byttedyr ofte faller til drypper. Den beste måten å fjerne tørr maling drypper er med et barberblad. Våt vinduet rundt maling dryppe å smøre høvelen og unngå riper gresset. Hvis du må skrape tørket maling drypper fra nær kanten av ruten, ta vare ikke for å bryte segl mellom fersk maling jobben i vinduskarmen og glass ruten.

Ren Flat maling drypper av harde flater

En metall sparkel innpakket i en fille - ett lag tykk - vil få flat maling drypper av de fleste harde flater inkludert tre og fliser. Skrap med sparkel i trange vinkel på gulvet. Holde skraping til alle maling er borte. Skrubbe opp noen flak eller rester med såpe og vann. På hardvedgulv overflater, bruke som lite vann som mulig og tørke overflaten tørr med et håndkle.

Ren tørket Flat maling drypper fra andre overflater

Flat latex maling drypper vil komme opp med en liten skrubbing med såpe og vann. Oljebasert flat maling krever terpentin eller mineral ånder å få det ut av overflater. Bruk en myk, lofri klut til å skrubbe. Etter alle spor av maling er borte, tørk overflaten med ferskvann for å fjerne alle spor av rengjøringsmiddel.