Hva rengjøringsprodukter vil du bruk å ren marmor?

October 20

Marmor er en naturlig stein som kan brukes som byggemateriale i gulv, tellere, dusj, peiser og fontener. Det er et flott tillegg til et hjem og noe som vil bidra til å opprettholde og/eller øke verdien, forutsatt at du tar vare på den.Siden det er mykt og porøs det er viktig å være forsiktig i å velge hvilke produkter bruker du å opprettholde det som det kan være farget eller skadet.

Rengjøring marmor

Marmor Institute of America anbefaler at den beste måten å rengjøre din marmor overflater er flittig i å holde dem klar av støv og smuss. Siden det er en myk stein risikerer du noe slipende marring overflaten. Du vil også være forsiktig i det du plassere dem. Væsker som kaffe kan flekken.Bruk en ren og nontreated støv mopp regelmessig for å holde støv og skitt fra samler. Det er OK å bruke en våt mopp forutsatt at du bruker bare vann. Alt som er syreholdig kan ha en negativ innvirkning på din marmor.Alternativt kan du bruke "stein såper." Disse er spesielt laget såper for bruk med myk naturstein som marmor. Hvis klinkekulen ligger i dusjen, tørke overflater ned med en nal etter bruk.Det er en kunst å rengjøre flekker marmor. Det første trinnet er prøve å identifisere flekken og avgjøre om det er noe som en layperson kan håndtere.

Restaurering

Noen ganger kjøpe huseiere et hjem som har marmor overflater som ble installert ved tidligere eier, men ble ikke riktig tatt vare på. Riper, flekker og abrasions finnes som krever profesjonell omsorg å gjenopprette.Men det er ikke alltid tilfelle, og du kan prøve å reparere situasjonen selv. Marmor Institute of America viser mer enn 10 ulike typer flekker, inkludert fett, maling, kaffe, vann ringer og mugg.Løsningen for hjemme-basert omsorg for disse situasjonene varierer. Noen ganger kan de behandles ved å opprette en blanding av stoffer. For eksempel kan olje flekker fjernes ved hjelp av en løsning av natron og vann.Vannflekker og ringer kan noen ganger fjernes ved hjelp av tørr 0000 stålull. Men det er viktig å huske at myke steiner som marmor fortjeneste forsiktighet, som oppkvikkende tiltak kan være mer utfordrende.

Betraktninger

Marmor kan være et flott tillegg til ditt hjem som legger skjønnhet og verdi til den. Nøkkelen til det å etablere en god vedlikehold rutine. En av tingene du bør vurdere som en del av vedlikehold er om å forsegle din overflaten eller ikke.Formålet med tetningsmasse er å beskytte stein og minimere slitasje på den.Tetningsmasse delt vanligvis inn i to kategorier, aktuell og impregnators.Aktuelle tetningsmasse er lettere å bruke og kan gjøres av laypeople. Over tid kan utseendet endrer. Det kan være en oppbygging som fotspor kan bli sett eller en gulaktig skjær kan skje.Slike situasjoner håndteres vanligvis av stripping og utføre tetningsmasse.Tetningsmasse som faller inn i kategorien impregnantor varer lenger og krever ikke reapplication sjeldnere. De koster mer enn aktuelle tetningsmasse og skal håndteres av fagfolk.Spørsmålet om fordelene med en tetningsmasse oppveier ulempene er subjektive. Før du gjør en beslutning en måte eller annen det er verdt å skrive ned en liste over hvordan din overflaten skal brukes og av hvem, som som kan hjelpe deg å gjøre en utdannet beslutning.