Hva produktet kan jeg bruke til å dekke en eksisterende betong Patio?

November 29

Hva produktet kan jeg bruke til å dekke en eksisterende betong Patio?

Hvis betong patio er trenger en ansiktsløftning fordi det er kjedelig og slitt eller riddled med sprekker, flekker eller andre mindre skader, kan du dekke det med dekk fliser. Tilgjengelig i mange stiler og flere uniform størrelser, dekk flisene er utformet for enkelt installeres over en uteplass og andre overflater av de fleste huseiere. I dag, kan du opprette en solid og varig nye flytende dekk over hele overflaten av uteplassen. En ekstra fordel til dette systemet er at du enkelt kan erstatte skadde fliser eller fjerne hele dekket hvis du ombestemmer deg.

Funksjoner

Vanligvis selges i 12-tommen eller større ruter og dekk fliser også komme i rektangulære og selv åttekantede figurer. De er vanligvis bygget med en plast rutenettet støtte og innebygd kobler kategorier som tillater dem å snapper sammen for rask installasjon. Flisene er vanligvis laget av slitesterk, værbestandige materialer, som krever lite vedlikehold for å beholde dem og deres utseende. De tre dekk flisene krever ingen flekker, om det er uferdig alternativer tilgjengelig. En årlig anvendelse av olje er alt som trengs for å bevare mål på mange av alternativene tre flis.

Funksjonen

Dekk fliser er utformet for rask og enkel installasjon over eksisterende overflater som terrasser og dekk uten hjelp fra en profesjonell entreprenør. Skal tåle utendørs været, er fliser utformet slik at vannet renne, holder den fra å samle på overflaten. De krever ingen maskinvare som tradisjonelle kortstokker å bo på plass og krever bare noen grunnleggende verktøy å installere dem. Disse er ment å fungere som en standard kortstokk, minus tidkrevende arbeidet som følger med en typisk dekk installasjon.

Typer

Mange typer terrassebord fliser er tilgjengelig for å dekke uteplass, inkludert flere arter av tre og resirkulerte materialer. Noen løvtre alternativene inkluderer ipe og teak, som er naturlig motstandsdyktig mot insekter, forfall og mold. Press-behandlet, uferdig furu er en kostnadseffektiv tre flis som du kan fullføre som du ønsker. Sammensatt brikker laget av resirkulerte materialer, for eksempel gjenvunnet trevirke og plast er holdbar, værbestandige og øko-vennlig. De krever lite vedlikehold og ikke sprekk eller splinter.

Installasjon

Installere dekk fliser er relativt enkelt, krever bare en målebånd og skrutrekker med mindre du trenger å kutte dem til å passe rundt innlegg, hjørner eller andre hindringer. Noen kutt kan oppnås med verktøyet kniv, håndsag eller puslespill. Med en Forrigling system koble du flisen papirlapper, skape en solid dekk over patio. Hold hele systemet på plass ved å sikre trim med silikon lim langs kantene der det trengs. Lage interessant mønstre ved å innlemme fliser av ulike farger i layouten eller skiftende retning av fliser som du installerer dem.