Hva produkter gjør granitt tellere skinnende?

October 21

Hva produkter gjør granitt tellere skinnende?

Granitt er en naturlig stein som er sterke, varmebestandig og tung. De fleste granitt består av forskjellige mineraler, inkludert Feltspat, kvarts og glimmer, og kommer i en rekke gråtoner og farger. Det er en vanlig materiale i boligbygging for counter topper i kjøkken og bad og kan kjøpes i mange hjem selge i detalj eller spesialist steinen eller granitt forhandlere. Granitt er ofte forseglet før installasjonen, finnes opprette en skinnende refleksjon, det flere produkter som ekstra glans.

Aceton

Hvis granitt har en filmy utseende fra såpe eller en annen type renere, kan aceton brukes å rydde granitt. Aceton kan kjøpt høyst jernvareforretninger, brukes på en ren, tørr klut og brukes til å tørke granitt overflaten. Holde området godt ventilert og holde aceton fra barn og kjæledyr. Tørk granitt med en ren og fuktig klut for å fjerne eventuelle rester og tørr med et håndkle.

Parabolen-vask væske

Kombinere litt av parabolen-vask med varmt vann og bruk blandingen å mildt feilfri granitt overflaten med en ren klut eller svamp. Dette fjerner skitt eller rusk granitt. Følg med en ren og fuktig klut eller svamp å fjerne alle såpe rester og gjenopprette skinne granitt.

Granitt renere

Det finnes flere typer renere spesielt designet for å rengjøre granitt som kan kjøpes i detaljhandel, maskinvare eller dagligvarebutikker. Bruke renere på en ren klut og forsiktig skrubbe granitt. Følg eventuelle ytterligere instruksjoner på beholderen granitt renere.

Sealer

Granitt skal tettes med en giftfri sealer hvert år eller to å beskytte granitt fra flekker, merker og varme brannskader. Bruker en sealer vil også bidra til å opprettholde skinnende utseendet av granitt og gjør det enklere å holde granitt ren - som også bidrar til å holde det skinnende.