Hva pott for en innendørs kalk treet?

June 25

Hvis du er ønsker å plante en kalk treet innendørs, en av de mest lett tilpasses variantene er meksikanske, eller key lime, som kan være dyrket som en houseplant hvis du bruker en passende stor beholder.

Størrelse anbefalinger

En lime treets beholderen er avhengig av den endelige størrelsen på modne treet og må også være stor nok til å støtte det voksende rotsystemet. Den Oregon State forlengelsen nettsted anbefaler en beholder potten som er så høy som bred, som gir god isolasjon for røttene.

Transplanting beholdere

Som kalk treet vokser i høyde og røttene tilnærming sidene av beholderen, transplantasjon treet i en større beholder, som vil gi det plass til å vokse. Et annet alternativ er å sviske tilbake røttene av 1/3 og nytt plante i original emballasjen, som hindrer treet i å vokse større.

Andre beholder krav

Innendørs kalk anlegget beholderen må ha tilstrekkelig drenering, med hull i bunnen slik at vann på. Faktiske beholderen kan gjøres av de fleste materialer som tre, plast, metall, leire eller keramikk, som vannet tappes lett fra jorden. Oregon States forlengelse anbefaler bruk av en leire pott hvis kalk treet vil være både en innendørs og utendørs anlegg, da dette vil hjelpe holde treet stødig i sterk vind.