Hva planter lukke sine blomster om natten?

November 9

Det er planter som lukker sine kronblader i fravær av sollys og i løpet av natten. Denne karakteristiske kalles nyctinasty. Lukking av kronbladene oppstår når anlegget celler pumpe ut vann fra bunnen av kronbladene og forårsake kronbladene å vil. seg nær. En forklaring på dette er at de fleste pollinerende insekter er sovende om natten og derfor ved å stenge sine kronblader plantene beskytte sitt pollen. Noen av plantene som lukker sine blomster om natten er California valmue, afrikanske daisy og star of Betlehem.

California Poppy

California poppy eller Eschscholzia californica kalles også mariposa. Det er en årlig plante, opprinnelig til varmere sørvestlige regionene. Det reseeds lett og mange kultivarer av blomsten er også tilgjengelig. California poppy kan nå en moden høyde på 1 til 1 ½ fot og produserer oransje blomster våren. Den beste tiden å plante er i høst eller slutten av vinteren. Plantene vokser i de fleste jord typer. Selv om de trives i full sol gjøre de også ganske bra i lys.

Afrikanske tusenfryd

Afrikanske daisy eller Dimorphotheca sinuata er en hardfør vår årlige som enkelt vokser i naturen uten assistanse. Bladene begynner å spire tidlig i høst og blomstene begynner å blomstre i januar. Blomstene ligne tusenfryd og blomstrer i ulike nyanser av gult og gylne oransje. Plantene nå en moden høyde 4 til 12 inches og vokser best i en godt drenert, fruktbar jord. Afrikanske tusenfryd krever ikke noen ekstra gjødsling eller overdreven vanning. Med mindre det er veldig varmt, er vanning en gang i uken tilstrekkelig når plantene er blomstrende. Blomstene er best plantet i stort antall for en imponerende effekt.

Star of Betlehem

Star of Betlehem eller Ornithogaium umbellatum produserer pigger av stjerne-liknende blomster som lukker været er kjedelig og om natten. Anlegget er medlem pære forankret fra liljefamilien og produserer blader i klynge fra en løk som pære. Flust av hvite blomster blomstrer om våren. Det er veldig lett å dyrke blomster fra pærer i fruktbar 2-tommers-dyp jord. Plantene gjør best i naturlige omgivelser og den anbefalte planting tiden i under fall. Pærene inneholder visse giftstoffer og derfor bør ikke behandles uten hansker. Holde pærer fra pets og barn.