Hva planter finnes i tropiske Rainforests?

March 4

Den tropiske regnskogen har et klima ulikt noe annet sted. Med varme temperaturer og høye regn gjennomsnitt vokse forskjellige planter i hjertet av regnskogen.

Bromeliads

Bromeliads, del av ananas familien, vokser under regnskogen. Tykk, voksaktig bladene samle regnvann i midten og rommer mange gallon av vann samtidig. De tilbyr også hjem for frosker, snegler, biller og mygg.

Lian

Lian er en form for vin som vokser i Amazonas. Tykk, woody stammen kan være så lang som 3000 fot strekker seg over regnskogen. Som de vokser nå de mot toppen av regnskogen, basking i sollys for å overleve.

Orkideer

Orkideer er vanlige blomster å vokse i USA, men de stammer fra regnskogen. Dette er en av de mest tallrike plantene i regnskogen med over 20 000 forskjellige arter i tilværelsen.

Kjøttetende planter

Noen planter i Amazonas overleve av dyrerester. De mest populære er Rosemary, men det er mange andre, inkludert Nepethes rafflesiana, som vokser 30 fot høy. Disse plantene overleve av små pattedyr og krypdyr som prøver å spise deres økosystemet.

Røtter

Jord i Amazonas mangler næringsstoffer, slik røtter vokser best i regnskogen fordi de ikke trenger jord med næringsstoffer eller sollys. De fleste trær har buttressed røttene som vokser fra bunnen av bagasjerommet og utvide opp til 15 fot over bakken.