Hva oppløser Latex?

July 9

Hva oppløser Latex?

Latex er et naturlig, kremet flytende stoff som dannes under Barken av gummi trær. Funnet i elementer som ballonger, gummi leketøy, bandasjer, smokker, baby flaske brystvorter, dental forsyninger, kondomer, masker og kostymer, er Latex primære materiale i husholdningenes gummihansker og mange typer hus maling. Det finnes flere produkter fjerne latex maling.

Naturlig Disolvents

Latex består av 55 til 65 prosent vann. Ozon, oksygen, varme, ultra-voldsomhet utstråler og fuktighet overstiger 40 prosent forårsaker latex til fordamper, fører til forringelse. Når det gjelder latex, ringer det gamle ordtaket om "vann og olje don't mix" sant. Latex vil svekkes når kommer i kontakt med olje og oljebaserte produkter som skokrem, bedrøve såpe, vaselin og andre former for oljebaserte gelé, mange hånd lotion, oljebasert såper og smøremidler.

Oppløsende Latex nymalt

Hvis det er fuktig, kan latex maling fjernes ved hjelp av vann og børste. Hvis malingen på en ikke-porøs, ikke latex overflate, spray det med vann og maling bør løses. Hvis det ikke løses, kan du legge enten litt oppvaskmiddel væske eller Klesvask til vannet. Latex maling på klær kan fjernes av soaking plagget mens maling er fortsatt våt, i stedet for maskinen vaske den med vaskemiddel. Vær forsiktig med bruken av husholdningenes flekker remover produkter på latex maling som mange er oljebasert.

Oppløsende tørket Latex maling med husoldning produktene

Når latex maling har tørket, blir fjerning mer problematisk. Gå fra mildest produkt til den sterkeste. Ammoniakk er mild og løses latex maling men ofte med en betydelig mengde skrubbing. Isopropyl, ellers kjent som teknisk sprit, er sterkere og mer effektive, men det er også brannfarlig og kan skade overflater. Hvis vann, ammoniakk eller alkohol er ineffektivt, løses lakk eller maling tynnere, latex på ikke-malte overflater som keramiske fliser, porselen, murstein eller sement. Lakk tynnere vil imidlertid forårsake brannskader hvis det kommer i kontakt med huden. Non-latex hansker anbefales.

Oppløsende tørket Latex med kommersielle produkter

Det er adskillige kommersielle produkter som kan oppløse Latex. "Tabbe Off" og "Oops", ment for husholdningsbruk, finnes i mange jernvareforretninger og tilbyr vannbasert og miljøvennlig. Tetrahydrofuran (THF) oppløser lett latex. Den svært brannfarlig og eksplosive naturen er THF reservert til industriell bruk. Nitril eller neopren gummihansker bør brukes til å administrere THF.