Hva oppløser fett i et avløp?

February 7

Fett fører ofte tresko i kjøkkenvasker. Kjører varmt vann vask etter at du helle fett ned kan forhindre fett bygge opp, men noen ganger fett kan fortsatt bli tett i avløpet. Fett klynger seg til innsiden av røret avløp og det vil fortsette å bygge inntil en tette former. Elementer i hjemmet er trygge å bruke og kan effektivt fjerne tresko. Hvis tresko ikke rikke, må du kanskje ty til kjemikalier for å hjelpe deg i fjerningen.

Baking Soda og eddik

Fjern eventuelle stående vann i vasken. Tørr vasken for å fjerne fuktigheten. Hell 3/4 kopp natron i det tette oppvaskkum avløpet. Hell 1/2 kopp hvit destillert eddik i avløpet sakte og plugg renne med en vaskeklut eller avløp stopper. Tillate løsningen å sitte i avløpet i 30 minutter å løsne fett. Fjerne vaskeklut eller avløp stopper og hell 1 gallon kokende varmt vann i vasken å fjerne eventuelle gjenværende fett. Slå varmtvann på flush sink drain å avgjøre hvis tresko forblir.

Varmt vann og Salt

Fjern stående vann fra vasken. Kombiner 1/2 kopp salt med 1 kopp varmt vann. Rør vannet til salt oppløsning helt. Hell blandingen i vasken avløpet og la det stå i 15 minutter. Kjør varmt vann å avgjøre om fett fortsatt tett i avløpet. Gjenta prosessen til du fjerne fett fra avløpet helt.

Kokende vann

Fjern stående vann i vasken. Fyll en stor gryte med vann. Bring vannet til en byll på komfyren toppen. Fjerne kokende vann nøye for å hindre brenning huden. Hell kokende vann i vasken avløpet nøye slik at den ikke sprut på huden. Sett inn en vaskeklut i vask hullet. Fylle vasken med nok vann til å dekke stempelet. Plasserer en stempelholderen over vask hullet og trykker den opp og ned raskt for å løsne tresko i vasken. Kjør varmt vann i vasken synke å avgjøre hvis du fjernet tresko. Gjenta prosessen til du fjerner tresko.

Slange

Fjerne vasken fellen. Sett inn en avløp slange i vasken avløp nøye. Skyv slangen i avløpet til det ikke vil gå videre i avløpet. Skyv slangen ned og opp for å løsne fett i røret. Fjern avløp slangen og kjører kjølig vann skylle bort tette fett. Erstatte vasken fellen og forsegle den med en pipe felles sammensatte. Skyll vasken med varmt såpevann å hjelpe oppløse fett. Gjenta prosessen til vasken avløp helt.

Kommersielle avløp rengjøringsmidler

Kjøpe en kommersiell renne renere fra din lokale butikk. Kjemisk avløp rengjøringsmidler er ikke trygt for miljøet, kan du bruke dem som en siste utvei å fjerne tresko fra avløp. Alltid åpne vinduer og dører til luftes. Alltid lese instruksjonene på renne renere for å sikre at du bruker den riktig. Avløp rengjøringsmidler er etsende og kan forårsake skade på mennesker og dyr. Bruk alltid, masker og hansker ved håndtering av rengjøringsmidler for å beskytte helsen. Hvis du fortsatt har problemer med å fjerne tresko, kontakt din rørlegger for å hjelpe deg i å fjerne fett fra sink drain. Aldri blande renne renere kjemikalier fordi en dødelig reaksjon kan oppstå.

(Se referanse 2) (Se referanse 3)