Hva med å drepe Fleas senger

June 7

Hva med å drepe Fleas senger

Varmt vær bringer utendørsaktiviteter og sommer moro, men for pet eiere det signaler starten av kampen deres årlige loppe. Loppene hjemsøke din pet, du og din hjem - inkludert senger og sengetøy. Hvis din loppe infestation har utvidet til din senger, kan enkelte trinn tas å eliminere loppene og hindre at problemet oppstår på nytt.

Støvsugere

Vacuums er et viktig verktøy i å eliminere fleas fra senger. Bruk vedlegg på vakuum for å suge fleas og loppe egg loppe larver av madrassen og box springs. Ta din tid og dekke hver tomme av sengen og bed ramme å effektivt fjerne så mange loppene som mulig. Også, ikke glem området - lopper Skjul under senger, også.

Insektmidler

Insektmidler formulert spesielt for lopper drepe loppene kontakt. Noen drepe loppe larver og egg. Se etter spray eller pulver som drepe loppene, egg og larver; er sikker for bruk rundt Human og pets; som er sikker for bruk på sengetøy. Produkter med insekt vekst regulatorer hindre egg og larver fra utviklingsland i voksen loppene. Spør din exterminator anbefale et produkt som er trygt for deg, eller har en exterminator tar seg av jobben for deg. Husk at du ofte ikke er tillatt å sove på fersk behandlet senger i opptil 48 timer etter behandling.

Varmt vann og såpe

Vask alle sengetøy i varmeste vannet du kan. Dette inkluderer sengetøy, puter, dyner, utstoppede dyr og kjæledyr sengetøy. Plass sengetøy elementer som passer til din maskin og vaske det på hotteste vannets kretsløp med alle vaskemiddel. Varmt vann og såpe drukner noen voksen loppene mens drepe loppe larver og egg.

Tørketrommel

Etter vask alle sengetøy, kaste den rett inn i tørketrommel. Igjen, slå tørketrommel varme så høyt som mulig. Dette dreper av eventuelle fleas, egg og larver som har overlevd vask. Tørketrommel varme er spesielt effektivt for å drepe alle lopper (umodne eller eldre) som kan leve inni sengetøy stykker som puter, utstoppede dyr eller pet liggesåret.

Naturlig rettsmidler

Dryss senger med boraks, salt eller kiselgur. Disse produktene er helt trygt og ikke-giftig for mennesker og dyr mens dødelig for loppene og deres avkom. Et dryss av noen av disse stoffene på madrasser og boksen fjærer årsaker loppene å utvikle små kutt på kroppen sin. Til slutt, kutt legge opp og forårsake loppene og deres avkom å dø av dehydrering.