Hva materialene behøves for ildsted Pads?

August 9

Bruke en vedovn for hjem oppvarming er mer attraktivt med stigende energikostnader, men det er viktige punkter å vurdere. Du må ta hensyn til ildsted pad, som gjøres fra brannsikre materialer. Pads bør også møte kravet i størrelse og utvide 16 inches hvis komfyren laster på siden, og minst 8 inches hvis komfyren laster fra fronten. Det er viktig å vite hvilke materialer kreves for ildsted pads slik at du velger riktig ildsted pad.

Hardie bord

Hardie bord er navnet på et konkret backer bord som fungerer godt som en sub gulvet, på veggene for å installere fliser eller selv utvendig bordkledning. Siden dette forumet er laget av betong fiber, fungerer det godt som et ildsted pad. Du kan klippe Hardie styret, som kalles også hardiplank, med en sirkelsag og en diamant blad. Du kan også male styret alle farger du velger.

Stein

Stein er et godt valg for et ildsted pad. Steinen er tett og i stand til å isolere gulvet. Stone peis pads kan gjøres fra skifer, marmor og granitt og kan være tilgjengelig på nettet eller fra lokale butikker som selger vedfyrte forsyninger.

Murverk og betong

Murverk og betong er gode valg for ildsted pads av seg selv eller sammen. Du helle betong blokken er dimensjonene detaljert i innledningen, og dekorere det med farget tilslag eller fargestoffer. Du kan også legge en murstein ildsted pad eller legge murstein på konkrete puten.