Hva løsningen vil fjerne blekk fra gulvteppet?

April 21

Hva løsningen vil fjerne blekk fra gulvteppet?

Blekkflekker er enklere å fjerne fra gulvteppet enn fleste tror. Hvis mulig, prøve å fjerne blekk mens den ennå er våt. Bruke mildere løsninger først, deretter videre til strengere seg å minimere skadene.

Melk eller alkohol

Melk eller alkohol er to mildeste løsninger til bruk på blekkflekker. Mette det berørte området med melk, er rubbing området med en tannbørste deretter blotting med en fille den minst harde metoden. En kopp vann blandet med en teskje av isopropyl rubbing alkohol brukes på samme måte er den neste mildeste løsningen å bruke.

Andre milde væsker

Løsninger med oppvaskmiddel eller hydrogenperoksid er andre milde løsninger som kan fjerne blekk. Når du bruker oppvaskmiddel, Velg en uten lut eller blekemiddel og bland en teskje med en halv kopp vann. Blot på de berørte og tørk av med en våt svamp. En løsning av tre prosent Hydrogenperoksid kan være daubed på teppet, igjen for en time, og fjernet. Løsningene må brukes flere ganger for å være effektive.

Strengere metoder

Hairspray vil løsne tørket blekk. Andre løsninger inkluderer ånder av turpentine eller Klesrens løsemidler som Carbona eller Energine. Fjerning er samme som for mildere løsninger av soaking området og blotting den tørre.