Hva løsemidler vil fjerne blekk?

October 15

Hva løsemidler vil fjerne blekk?

Bruker en løsemiddel er kanskje den mest effektive måten å fjerne en ink stain plaggene eller møbeltrekk stoffer. Løsemidler, er som definert av gratis ordbok, stoffer som oppløse annen substans. Mange vanlige husholdningsartikler, som mild vaskemiddel, vaselin og hårspray, brukes til å fjerne blekkflekker hjemme. Andre kjemisk-baserte løsemidler, som tørr rengjøring produkter og glyserin, er også effektiv.

Ammoniakk og hydrogenperoksid

Før du velger et løsemiddel fjerner en ink stain, kan du opprette en flytende barriere, ifølge fru Clean USA nettsted. En barriere rundt utsiden av flekken kan hindre den fra å spre under rengjøringen. Bland sammen like deler av ammoniakk og hydrogenperoksid. Dyppe en bomullspinne i blandingen, og tegn en barriere langs ytterkanten av flekken. Når rengjøring naturfiber stoffer, som bomull, ull eller Lin, bruk ikke ammoniakk.

Glyserin og vaskemiddel

Rengjøring eksperter på virkelige enkle Magazine anbefaler bruker en tre-trinns rengjøring prosessen ved hjelp av glyserin og vaskemiddel fjerne ink flekker. Glyserin er en fargeløs væske vanligvis brukes til å opprette legemidler. Mange apotek bære produktet. Dyppe en bomullspinne i glyserin, og bruk den direkte til flekken, gni forsiktig. Legge til et par dråper av en mild vaskemiddel i en bolle med vann. DAB på flekken glyserin-behandlet, og gni danner et skum. Maskin vask i kaldt vann og mild vaskemiddel å fullføre fjerningen av flekken.

Vaselin

Ifølge nettstedet fru Clean USA kan vaselin hjelpe fjerne blekkflekker fra stoffer. For å bruke vaselin som en rengjøring løsemiddel, kan du starte ved å gni flekken med vaselin. Fylle en bolle med en blanding av vann og mild vaskemiddel. Suge petroleum gelé-behandlet stoffet i såpevann. Som flekken trekker ut av stoff, kan vannet begynne å slå inky. Maskin vask stoffet i kaldt vann.

Hårspray

Hårspray er en annen vanlig husoldning fabrikat som er effektive i å fjerne blekkflekker. Real Simple magasinet nettstedet bør bruke hårspray i stedet for glyserin. Spray hårspray til flekken og blot med tørkepapir. Webområdet fru Clean USA foreslår blotting fra baksiden av stoffet fjerne flekken. Bruk et pretreat vaskeri produkt og maskin vask stoffene.

Tørke ren løsemidler

Noen stoffer er merket som tørr-ren bare og bør behandles på en annen måte. Rensning produktene ovenfor skade tørr kunne-ren bare stoffer, ifølge fru Clean USA nettsted. Bruke et ikke-brannfarlig Klesrens løsemiddel blekk flekken. Blot forsiktig fra baksiden av stoffet. Ta behandlet plagget renseri å fullføre fjerningen av flekken.