Hva loddetråd til bruk på en/c

October 20

Air condition-anlegg produserer kald luft å avkjøle din hjem eller bygning ved å kjøre en kuldemedium væske gjennom en fordamperen coil. Integriteten til disse kobber linjene er avgjørende for ytelsen til systemet. Du kan løse alle hullene eller pauser i linjen ved å riktig forberede og lodding området tetting systemet.

Innlede-ledig loddetinn

Innlede-ledig loddetinn er en legering blanding vanligvis inneholder flere metaller som tinn, kobber, Vismut og sølv. Det er trygt for alle kobber rør inkludert drikkevann vann linjene fordi den ikke inneholder bly produkter. Du må bruke en ekstern flux med denne loddetinn for optimal vedheft.

Lede loddetinn

Du kan bruke bly-basert loddetinn Airline tilstand på grunn av dem ikke inneholder drikkevann eller kommer i kontakt med noen drikkevann. Leder-kjernen, syre- og rosin kjerner loddetinn inneholder en blanding av tinn og bly. Standard solid ledelse lodd krever bruk av en ekstern flux, men acid kjernen og rosin kjernen ikke. Acid kjernen og rosin kjernen har flux innen loddetinn, som renser rørene når loddetinn kontakter overflaten.

Flux

Det er viktig du bruke flux lim til området du er lodding når du bruker visse typer flux. Fluks etches overflaten, som fjerner alle oksidering. Dette gjør loddetinn å riktig bånd med kobber rør. Fluks hjelper også loddetinn flyten i området ugyldige fylle den helt. Pensle fluks på overflaten grundig, spesielt i leddene i en tilkobling.

Forberedelse

Det er viktig å fjerne alle innholdet av aircondition linjen før du prøver å lodde fordi innholdet kan ha en negativ effekt på loddetinn. Å riktig lodde kobber aircondition linjer må du først sand slangen med en emery klut eller sandpapir å rense eventuelle fremmedstoffer fra overflaten. Dette gjør loddetinn å riktig bånd til kobber overflaten, opprette en lufttett loddet felles.

Lodding

Varme stykker av kobber rør som skal loddes med en håndholdt lommelykt. Bruke varmen jevnt på rørene før det er varmt nok til å smelte loddetinn. Du bør beskytte alle områder rundt lodding punktet å hindre brann eller varme skade med et brannsikkert clothe. Du gni deretter loddetinn rundt felles slik at det flyter i felles, gjengi det forseglet. Tørk bort alle overflødig loddetinn og la den avkjøles før testing for lekkasjer.