Hva lengder kommer tak av metall?

October 12

Om asfalt taktekking er populære i USA boliger, vises metall på flere og flere hus. Sistnevnte er naturlig brannhemmende, som kan gi forsikring besparelser, og reflekterer varmen, som kan spare energi. Elektrikere som installerer dette materialet må være kjent med sin standard lengde, så de kan bestille riktig beløp.

Paneler

Målinger av tak av metall varierer med stil, materiale og produsent. For eksempel er korrugerte paneler laget av galvanisert stål og aluminium. De er nyttige for både vegger og tak fordi de er tøff, lett, værbestandige og ugjennomtrengelig for mold og insekt skader. Produsenter tilbyr dette materialet i bestemte utskriftsstørrelser, som de som produseres av bølgepapp metall, Pennsylvania produsent. Størrelsen på sin corrugation varierer fra 1,25 til 4 tommer. Panelene kommer på lager størrelser av 18, 20, 22 og 24 måle, med bredde på 27 gjennom 46 tommer. Det 42-tommen panelet kan kjøre 8, 10 og 12 fot i lengde, mens dens 27-tommers bred panel er tilgjengelig i de samme lengdene, men også kan være opp til 20 fot lang.

Egendefinert

Om precut metall tak paneler kan bestilles og transportert beleilig, kan de produsere avfall. Du må bestille nok paneler overskrider arealet skal dekke eller risikerer du forlater et hull på toppen av huset. Mengden avfall er avhengig av panellengden, med lengre paneler dekker potensielt mer område, men også risikere de største overages. En måte å unngå dette er å bestille tak som kuttes til lengde, så du bestille bare beløpet du trenger. For eksempel, en klassisk vrbord panel, som Metal taktekking grossister kaller mest populære for bolig og gården bygninger, kommer i 36-tommers bredder, men i lengder du angir. Et annet eksempel er stående søm paneler, som kommer i 12-tommers eller 16-tommers bredder, men kan også være egendefinerte kuttet til riktig lengde.

Helvetesild

Helvetesild er en annen type metall tak som kan tilby utseendet på andre materialer med ingen av ulempene. For eksempel fordi overflaten kan motta alle farger og være teksturert riktig, kan en metall singel kopiere utseendet av tre, men unngå wood ulemper, for eksempel råte, fuktighet gjennomtrenging og behovet for konstant vedlikehold. Størrelsen på Helvetesild varierer etter produsent og materiale, men en typisk eksempel tiltak like over 12.5 inches bredt og 39.75 inches lang, med 12 inches av eksponering. En boks av dette materialet kan inneholde 15 Helvetesild (som dekker ca 49.2 kvadrat fot) eller 30 Helvetesild (som dekker 98.4 kvadrat fot).

Koder

Elektrikere må konsultere International bolig koden før du bestemmer hva typen og lengden på tak av metall å bestille, siden dette dokumentet definerer de fleste lokale og statlige bygning koder for taktekking i USA panelene, for eksempel kan gå på tak med bakkene som 2 prosent, slik at deres bruk i moderne arkitektur. Metall tak shingles, derimot, kan bare være brukes på tak med bakkene som er 25 prosent eller høyere, noe som gjør dem mer egnet for tradisjonelle hjem.