Hva lag Over betong for en bakgård Swingset

June 29

Betong er en utmerket materiale å helle rundt foten av swing satt for å sikre den i bakken eller perfekt materiale å legge ned en gang til. Imidlertid gir betong ikke mye når du lander på den. For sikkerhets skyld, bør annet materiale installeres eller plantet på betong for folk å trygt og komfortabelt lande på.

Installere AstroTurf

Myk, faux-gress type versjoner av AstroTurf kan installeres over betongen under hvilke swing og gi en sikrere og mer komfortabel landing. Den beste egenskap om AstroTurf er at det ikke trenger å være vannet regelmessig; den trenger bare å være feid og renset av skitt eller utendørs rusk. Imidlertid AstroTurf er dyrt å kjøpe og litt vanskelig å installere, men det er billigere i lengden når det gjelder tidsbruk og forsyninger kjøpt for å oppbevare ekte gress under swing sunn og myk.

Sand

Sand er en god og billig alternativ til spredt over betongen under husker. Utforme sand som er minst 2 til 3 inches vil dypt under swing settet skape en trygg og komfortabel mengde utfylling for folk å lande på. Sand trenger litt vedlikehold - bare en annen raking og anstrengende. Det er viktig å bygge en kantlinje rundt kantene av betong laget for å inneholde sand slik at det ikke får presset eller vasket bort over tid. Mer sand bør legges regelmessig for å holde området myk.

Mulch

Tre sjetonger eller mulch er et godt lag å sette ned under husker. Billigere enn AstroTurf og mindre vedlikehold og ekte gress eller sand, mulch kan kjøpes fra din lokale hjem og hage butikk for lite penger. Som sand vil bli pakket ned over tid og vær, er mulch overraskende robust mot regn og folk landing og gå på den gjentatte ganger. Problemet med mulch er at noen ganger det er ikke veldig attraktivt å se på og er ikke behagelig å gå barbeint eller i åpne-toed sko.