Hva kutt såpe avskum på travertin fliser?

May 20

Hva kutt såpe avskum på travertin fliser?

Stein overflater tilbyr mange alternativer for hjem dekorasjon, inkludert gulv, forfengelighet topper, bordplater og bad flis. Travertin er en bestemt type stein som er generelt hvitaktig eller beige farge. Det tilbyr luksuriøse stein se uten vanskelig karakter av marmor eller granitt. Fordi det er en mykere stein enn marmor eller granitt, trenger den litt forsiktighet. Bruk rengjøringsmidler som skjære gjennom såpe avskum, men ikke skraper den porøse overflaten.

Om Travertine

Travertin er en del av gruppen av stein kalt kalkstein, også kjent som kalsiumkarbonat. Det er dannet av mineraler avsatt under vann i elver, steams og geysirer, ifølge BuildDirect. Travertin er behandlet med en rekke overflatebehandling, inkludert en skinnende polert overflate, en ristet, strukturert overflate eller en finslipt, matt overflate. Disse utførelser ikke forsegle overflaten, som må brukes i et eget trinn med en høy kvalitet sealer. Selv med tetningsmasse, kan travertin fliser oppleve clouding og dulling av såpe-produkter.

Travertin flis omsorg

Travertin er et porøst materiale som krever rengjøring med mild ingredienser og unngåelse av visse stoffer som kan reagere med alkaliske, kalkstein materialet som utgjør steinen. I de fleste tilfeller vil bare vaske flisen med rent vann fjerne smuss og mindre flekker. Bruk en mild oppvaskmiddel eller såpe for å rengjøre overflaten, som såpe spesielt formulert for stein overflater og spesielt anbefalt for rensing travertin for tøffere smuss. Skyll grundig og tørr med en myk klut for å fjerne alle såpe film. Ikke bruk rengjøringsmidler som inneholder sitron eller eddik, som er syreholdig og kan reagere med alkaliske kjemikaliene i travertin-stein. En grundig årlig rengjøring av flis vil bidra til å holde travertin ser sitt beste.

Fjerne såpe avskum på travertin fliser

Såpe avskum er et vanlig problem i travertin dusjer, ifølge National flis rengjøring Association nettstedet. Denne avskum må fjernes fra flis overflaten hindre at filmen spise bort travertin materiale. Fjerne såpe avskum kan kreve bruk av en spesiell travertin såpe avskum remover. Denne typen produkt er bare tilgjengelig på stein hobbyforretninger og andre stein spesialitet utsalgssteder. Produsenten av din travertin kan anbefale en egnet produkt å fjerne såpe avskum.

Hindre såpe avskum

Bruker for mye såpe kan legge igjen en film på travertin fliser og vil gjøre ruten ser kjedelig og overskyet. Bruk bare den minste mengden såpe rengjør overflaten og skyll grundig, endring av vann ofte mellom skyller, ifølge FBR marmor nettstedet. Bruk av rengjøringsmidler som inneholder slipemidler kanneavreise riper eller pitting på travertin overflaten.