Hva kran for en Undermount vask?

November 12

En undermount vask monterer rett under countertop overflaten, eliminere mellom teller og kjøkkenvasken rim. Undermount synker har ingen synlige rim, så kranene installere rett i telleren, ikke vask toppen. Om dette er en annen type installasjon, krever det ikke en spesiell tappekran. Kraner som mounts til vask toppen kan montere en benkeplate. Men gjør noen kraner bedre valg for undermount synker på grunn av deres design.

Tappekran størrelse

Kranen er viktig når du installerer en undermount vask. Undermount synker har en 1-tommers leppe eller rim i nærheten overdelen. Du kan ikke se denne rim, som det er under benken, men det legger på dimensjonene av vasken. Pass på å ta i betraktning størrelsen på vasken, ikke bare bolle størrelsen når du velger din. De fleste benkeplater er 24 inches bredt, så en undermount vask 20 inches, har du en ekstra 4 inches å montere kranen. Forlate en tomme eller så foran vasken er standard, så alle tappekran base størrelse under 3 inches bredt er ideelle.

Senter satt kraner

Et senter sett kran har to håndtak og en tut, hver linjeavstand 4 inches fra midten av hvert hull. Alle senter sett har en bunnplate. Så lenge denne bunnplate passer bak undermount vasken på disken, er det ideelt for installasjon. Husk imidlertid å matche fullføringen av kranen med countertop. Kranen sitter på benken så finish av kranen og counter fargen utfylle hverandre.

Brer seg kraner

En bred spredning tappekran er en annen utmerket valg for undermount synker. Kranen har to håndtak og en tut, hver linjeavstand mellom 6 og 8 inches hverandre. En bred spredning kranen har ikke alltid en enkelt bunnplate. Tappekran håndtak og tut montere individuelt i countertop plass. Du har større spillerom installere en utbredt tappekran. Siden det ikke entall bunnplate, kan du sette håndtakene og tut nesten hvor som helst på benken bak vasken.

Single håndtak kraner

En single håndtak tappekran er et enda bedre valg for undermount synker. Single håndtak tappekran krever bare én monteringshul fordi den kombinerer tut og håndtak i én enhet. Installere denne typen tappekran er enklere, så du ikke trenger å bore et hull i telleren. I tillegg er base single håndtak tappekran 2 til 3 inches bredt, så det kan passe bak undermount vasken komfortabelt.