Hva koster det til polske Terrazzo gulv?

May 24

Hva koster det til polske Terrazzo gulv?

Terrazzo er menneskeskapte sammensatt av gulv som er precast eller strømmet direkte på gulvet. Polering prosessen skjer vanligvis etter at gulvet har hatt en sjanse til å helbrede, og forherde, selv om medaljonger og andre egendefinerte insets, den polering kan skje i fabrikkinnstilling. Du trenger spesialitet verktøy og erfaring til å polere terrazzo, som betyr at kostnaden for prosessen inkluderer flere faktorer.

Spesialitet verktøy

Siden terrazzo er spesielt laget for å være utrolig hard og holdbar, spesialitet verktøy diamant-tipped som eller karbid-tipped bladene er en nødvendighet og gulv spesielt en stor polering maskin brukes. Dette er bare tilgjengelig for kvalifiserte fagfolk, noe som betyr at det eneste alternativet for polering terrazzo er å arbeide med en entreprenør.

Dyktighet håndverker

Dyktighet håndverker er direkte vurdert til per time eller per-square-foot hastighet han gir deg. For eksempel kan en journeyman håndverker bare belaste deg tilsvarende på $25 til $30 per time, mens en håndverksmester vil ofte kreve rundt $75 per time eller mer, avhengig av prosjektet. Polering og tetting priser variere drastisk avhengig av plasseringen i landet, men som en generell regel varierer mellom $1 og $5 per kvadratfot på utgivelsestidspunktet.

Ny installasjon eller oppussing

Avhengig av om du har gulv polert for første gang eller en gammel etasje repolished etter år med foten trafikk, kan prisene for prosjektet variere. Med nye installasjoner trenger terrazzo profesjonelle ikke å bekymre deg om etterfølgende støv fra polering prosessen påvirker huset, mens en oppussing prosjektet inneholder støv forebygging og beskyttelse metoder. Disse ekstra metodene koster ekstra penger. Selv om det kommer an på entreprenøren i spørsmålet, er standarden for oppussing prosjekter å legge på 15 til 20 prosent ekstra å dekke beskyttelse tid og krefter.

Valgfrie inkludering

Valgfri Inneslutninger under polering prosessen kan også påvirke den samlede prisen. For eksempel mens mekaniske polering kan variere mellom $2 og $4 per kvadratfot avhengig av entreprenøren aktuelle, er krystallisering polering og densification ekstra prosess som kan forbedre holdbarheten av terrazzoen samt legge til ekstrautstyr eller fargestoffer endre fargen. Disse tilleggene kan variere mellom $50 per kvadratfot opp til $2 per kvadratfot, avhengig av entreprenøren.