Hva kjemikalier skal jeg åpne min over bakken Pool?

February 7

Hva kjemikalier skal jeg åpne min over bakken Pool?

En over bakken svømmebassenget har en ulempe over en i bakken pool fordi den har vanligvis en mindre betydelig filtrering og pumpe system. Dette gjør det enklere for alger og andre bakterier å vokse i bassenget, gjør det utrygt å svømme. Ideell målinger for en over bakken pool lik en klor lesning av 1,5-3,5 i en vann test kit, en alkalitet lesing av 80-100 pounds per million (PPM), pH lesning av 7.2 til 7,6 og en vann hardheten lesning av 150-250 PPM. En kubikk meter tilsvarer 1000 liter vann. Hver gallon av vann har 4,5 liter.

Klor

Klor er en viktig del av bassenget omsorg, spesielt i over bakken bassenger uten filtre. Klor dreper alger og andre bakterier tilstede i vannet. Uten klor bassenget blir uklart, og full av alger og andre forurenser som kan være farlig å bade i. Plass 6g av klor i bassenget per 1 kubikkmeter vann i bassenget. Tillate klor til å sitte i 30 minutter før bruk av bassenget.

Brom

Brom er et kjemisk stoff som utfører de samme funksjonene i bassenget som klor. Det er et alternativ for de sensitive til klor. Brom har en rødbrun farge og brukes ved vannbehandlingsanlegg. Det er ikke nødvendig å bruke brom i bassenget om klor er rengjøring bassenget effektivt.

Veisalt

Veisalt er en nødvendig additiv hvis vannet er fylt fra en slangen eller standard vann. Kalsium legger til ekstra hardheten i vannet. Hvis vannet i bassenget er for myk, vil kjemikalier ikke absorbere i vannet, som er ineffektive og potensielt farlig. Bassenget bør ha en vann hardheten på over 300 PPM, som vises i en vann test kit.

Natron

Natron er lagt til nye pool vann for å holde den total alkaliteten på rundt 80 til 120 PPM. En vann test kit vil også varsle måling av alkalitet inne en ny pool. Uten den total alkaliteten på riktig nivå, vann vil ikke absorbere andre kjemikalier og vannet kan også vises skyet.

Algaecide

Ekstra algaecides kan være nødvendig å drepe alle alger og bakterier i en over bakken pool. Algaecides selges i noen svømmebassenget forsyning butikken, og hvert merke har en litt annen metode angripe og drepe algene inne vannet. Legg til 25 mL algaecide per 1000 L pool vann åpne bassenget.