Hva kjemikalier for å legge til en nylig fylt bassenget

August 20

Hva kjemikalier for å legge til en nylig fylt bassenget

En ny bassenget er større finansielle investeringer som krever vedlikehold og for å holde den i topp stand. Det er mange forskjellige typer pool kjemikalier, hver utføre forskjellige oppgaver. Noen kjemikalier er standard for de fleste bassenger, mens andre er bare nødvendig i spesielle tilfeller. For å vite hvilke kjemikalier bør du legge til nye bassenget, gjør en visuell skanning av bassenget og sjekk bassenget er pH balanse.

Kjemikalier for bakterier

Nye bassenger må ha et standard system for å administrere bakterier dannelse og vekst. Enkelte bassenger har salt vann systemer eller Klorgeneratorer som krever ingen ekstra kjemikalier kontrollere bakterier. Andre bassenger må imidlertid bruke kjemiske rengjøringsmidler som klor for å holde bakterier i sjakk. Klor er den mest populære kjemiske brukes av pool-eiere skyldes økonomisk kostnader. Fordi klor er utsatt for skade fra solens UV-stråler, kan cyanuric syre bli lagt til å beskytte klor. Brom er et alternativ til klor. Det vanligvis kommer i tablettform, men er dyrere enn klor.

Sjokk behandlinger

Svømmebasseng krever regelmessig støt behandlinger. Sjokkerende en bryter ned svømmer avfall som hudceller, urin og svette. Velg en sjokk behandling som fungerer sammen med din bassenget kjemiske systemet. For eksempel hvis du velger å bruke brom i bassenget, bruke en ikke-klorerte sjokk behandling. Også velge et klor-baserte sjokk hvis du bruker klor i bassenget. Bassenger bør være sjokkert én til fire ganger per måned avhengig av bruken.

pH Balancers

Det er viktig å holde din bassenget i balanse å unngå kalsiumbelegg og korrosjon. Vannets pH er en måling av hvor alkaliske eller sure vannet. Ideelt sett faller et svømmebasseng pH mellom 7.2 og 7.6. Din lokale svømmebassenget forsyning butikken skal selge pH teststrimler. Hvis du finner at vannet er for surt, bruke natriumbikarbonat eller brus aske å gjøre det mer Basisk. På den annen side, natrium bisulfate eller muriatic acid bidrar til at vannet surere.

Andre kjemikalier

Andre kjemikalier må legges. Eksempler algaecide for å drepe alger, klarhet kjemikalier for mørke eller skyet vann og hardhet increasers for altfor bløtt vann. Enzym rengjøringsmidler brukes også i svømmebasseng for å fjerne en scum ring rundt vannlinjen bassenget. Denne stygge linjen er vanligvis resultatet av kosmetikk og kremer bygget opp rundt veggene. Enzym rengjøringsmidler hjelpe slette denne linjen ved å bryte ned oppbyggingen.